Vérfagyasztó történetet osztott meg a 24.hu tulajdonosa! Veszélyben az élete?

Varga

A lejáratókampány után most már halálos fenyegetést is kapott Varga Zoltán?

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, röviddel az Index beszántása után a kormánymédia összehangolt támadássorozatot indított Varga Zoltán, a 24.hu tulajdonosa ellen. A kampányt vélhetően az indíthatta be, hogy az Index után a 24.hu vált Magyarország legnagyobb független hírportáljává. A lapot kiadó Central Media Group kiadványai nagyjából ötmillió embert érnek el, a cég maga pedig tavaly több mint 20 milliárd forintos bevételt ért el, így nem lenne meglepő, ha Orbánéknak elkezdett volna rá fájni a foguk.

Varga most interjút adott a Bloombergnek, amelyben azt állította, hogy az utóbbi időszakban

több olyan dolgot is tapasztalt, amit személyes fenyegetésként élt meg.

Egy alkalommal például, amikor éppen külföldön tartózkodott, és csak a felesége volt otthon budai házukban a lányával és az anyósával, egy helikopter

“veszélyesen közel repült el a házuk felett”.

Varga szerint az eset halálra rémítette a feleségét. Mint fogalmazott: “normális esetben nem szoktak helikopterek repülni a házad fölött”.

De nem ez volt az egyetlen rémisztő eset, több alkalommal egy színezett üvegű autót is látott a háza mellett parkolni, benne két ismeretlen férfival. Emellett két kéretlen ajánlatot is kapott nyár óta a cége megvásárlására, az egyiket egy magyarországi, a másikat egy külföldi befektetőtől. Varga azt mondta, az volt a benyomása, hogy a két ember Orbán Viktor közvetítője lehetett, de a Bloombergnek nem kívánta megnevezni őket.

Azt viszont elmondta, hogy a kormány szerinte olyan ellenőrzést akar bevezetni a sajtó fölött, mint amilyen az oroszoknál van, őt azonban

“hiába keresik meg visszautasíthatatlan ajánlatokkal, erkölcsi megfontolásokból nem enged, ragaszkodik a tulajdonához”.

Nem Varga az első médiavállalkozó egyébként, aki hasonló dolgokról számol be. Korábban Simicska Lajos, Orbán legfőbb üzlettársa is azt mesélte a kormányfővel való összeveszésük után, hogy kapott egy figyelmeztetést, miszerint “fennáll a veszélye annak, hogy káros sugárzást fog kapni”. Simicska még egy berendezést is beszerzett, hogy ellenőrizni tudja a káros sugárzás mértékét maga körül.

A Varga elleni nyári lejáratókampányról bővebben itt olvashatnak:

Elkezdődött: a 24.hu tulajdonosát is célba vette a kormánysajtó

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!