Kálmán Olga nekilendült – beelőzték egy aláírásgyűjtéssel

Kálmán Olga, a Demokratikus Koalíció (DK) az ATV és a HírTV korábbi műsorvezetője és médiaszemélyiség országgyűlési képviselővé válása után nem húzta az időt, akcióba lendült, de sajnos így is lemaradt.

Kálmán Olga Facebookon közzétett videójában arról beszél, hogy komoly áremelkedésekre lehet számítani a strandokon, így a Balatonnál is: van, ahol 25 százalékkal többet kell majd fizetni a belépőkért, ezért egy egyserű követelést fogalmazott meg: “legyen minden településen ingyenes szabadstrand, hogy egy-egy napra mindenkinek legyen lehetősége egy kicsit pihenni, nyaralni, feltöltődni a magyar tengernél!”

A követelés támogatandó, annál is inkább, hiszen az MSZP és országgyűlési frakciója tavaly nyáron már központi témává tette a kérdést, aláírást gyűjtöttek, a Gazdasági Versenyhivatalhoz beadvánnyal fordultak, és végig kampányolták a Balatont.

„Legyen díjmentes a természetes vizek melletti fürdőzési lehetőség, azaz ne legyenek kerítések, ne legyenek belépőjegyek,

és Ismétlem, az önkormányzatokat természetesen kompenzálni fogjuk!” – jelentette ki akkor Molnár Zsolt pártigazgató.  Persze az ötlet sokaknak megtetszett, többek között a Momentumnak, akik rögtön leakarták nyúlni az ötletet, és mint a mellékelt ábra mutatja, most éppen Kálmán Olga “követeli évek óta” a szabadstrandok megtartását. De ne legyünk igazságtalanok, mert a DK valóban, a 2020-as koronavírus járvány idején valóban kezdeményezett ezzel kapcsolatosan egy törvénymódosítást. Igaz,  azóta mást nem is tett az ügy érdekében, a két nappal ezelőtti bejelentésig. Indul a szezon.

Adják vissza a Balatont az embereknek! – Akcióba lépett az ellenzék

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!