Orbán az életünkkel játszik, amikor a koronavírussal pávatáncol!

Orbán Viktor még a legnagyobb vészhelyzetben is ugyanazt csinálja, mint eddig. Megpróbál mindenkit átverni, hülyének nézni, hazudik és félrevezet, egyszóval – ahogy ő fogalmazott egyszer – pávatáncot jár. Nemzeti összefogásról beszél, de közben azon dolgozik, hogy a járványhelyzetre való hivatkozással korlátlan időre átvehesse a hatalmat a Parlamenttől.

Együttműködést emleget, majd kijelenti, hogy ezt a járványt az ellenzék nélkül is megfékezik.

Azt mondja, hogy a járványveszély miatt a legszigorúbb óvintézkedésekre van szükség, majd amikor megérkezik egy orvosi eszközöket tartalmazó szállítmány, a legnagyobb lelki nyugalommal elkezdi azt puszta kézzel összefogdosni. A miniszterelnök kijelenti, hogy maradjunk otthon, de amikor arról van szó, hogy a Parlamentben szükség van a kétharmadra,

szemrebbenés nélkül bevezényel az otthoni karanténból egy fideszes képviselőt!

Végül is Orbán csak azt teszi, amit egyszer egy könnyelmű pillanatában ki is mondott: nem arra kell figyelni, amit mond, hanem arra, amit csinál. Vagyis bármit ígér vagy kér, az semmit sem jelent. A lényeg az, hogy mindig az történhet csak, amit ő akar. Ennek azonban a jelenlegi vészhelyzetben súlyos üzenete van. Azt jelenti ugyanis, hogy semmit sem lehet elhinni abból, amit Orbán mond. Egy normális országban a polgárok bízhatnak abban, hogy hiteles tájékoztatást kapnak.

Nálunk azonban maga a kormányfő mondta ki: ne higgyünk neki!

Vagyis bármit állít az ország vezetése a fertőzöttek számáról, vagy a védőfelszerelések mennyiségéről, azt nem lehet tényként kezelni – már csak azért sem, mert az orvosok tapasztalatai naponta cáfolják a fideszes propagandát. Valószínűleg ezért is akarja Orbán minél hamarabb bevezetni a diktátor-törvényt, hogy az igazság kimondóit megfélemlítsék, emberek tömegeit pedig elzárhassák a valóságot bemutató információktól.

Orbán Viktor pávatáncot jár a koronavírussal, de ezt a mi bőrünkre teszi!

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!