Bayer elszólta magát, és olajat öntött a tűzre!

A Magyar Péter által nyilvánosságra hozott hangfelvételt próbálja minden eszközzel hitelteleníteni a kormánypropaganda, ebbe a küzdelembe pedig Bayer Zsolt is beleteszi legjobb tudását, azonban ezzel csak olajat öntött a tűzre!

A kormánypárt mocskos szájú publicistája a Magyar Nemzetben fejti ki gondolatait az üggyel kapcsolatban, tehát arról, hogy mi a véleménye Magyar Péterről, a hangfelvételről és arról, hogy a volt igazságügyi miniszter állítása szerint, volt férje éveken át verte és terrorizálta őt.

Bayer megpróbált felszállni a Varga Judit által indított vonatra, és hitelt adni a korábbi igazságügyi miniszter szavainak a következő kijelentésével:

„Nagyjából tíz éve rühelljük, utáljuk, kerüljük, megvetjük ezt a senkit, ezt a gazembert mi itt, a Fideszben,

nagyjából tíz éve tudjuk, miképpen bánik a feleségével,

s azt is, hogy ez a dupla nulla sohasem bocsátja meg, hogy nem lett belőle senki, míg a felesége vitte valamire”.

Igen ám, azonban ezzel van egy kis baj! Bayer ezzel a mondatával beismerte, hogy neki és/vagy a Fidesz több tagjának is tudomása volt arról, hogy Magyar Péter „miképpen bánik a feleségével”,

és ahelyett, hogy tettek volna ellene, hagyták az abúzust!

A kormánypropaganda és Varga állításai ellenére sokan vannak, akik egyáltalán nem adnak hitelt annak, hogy Magyar verte volna a feleségét, hiszen szerintük eléggé gyanús, hogy pont most hozakodott elő a családon belüli erőszak kártyával a korábbi igazságügyi miniszter, nem a kapcsolatuk végén, vagy a gyermekelhelyezési pernél.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!