Varga Judit egy sms-ben burkoltan figyelmeztette Magyar Pétert!

Volt férje szerint a nőnek Rogán Antal diktált!

Lemondása óta először szólalt válaszolt a sajtó kérdéseire Varga Judit. A volt igazságügyi miniszter a 444.hu megkeresésére, miután korábbi férje, Magyar Péter arról írt, hogy egy 2020. decemberi veszekedés miatt családon belüli erőszakkal fogják megvádolni. Bár a volt miniszter a portálnak küldött sms üzenetében azt írta, hogy nem kíván nyilatkozni, reagálása mégis tele van figyelemre méltó megjegyzésekkel:

Varga Judit ámokfutással vádolja Magyar Pétert és burkoltan figyelmezteti, hogy ő is tudna mit mesélni!

Varga többek között ezt írja: „már visszavonultam a közélettől, és bármilyen közéleti téma – akár az időközben baloldali politikussá vált volt férjem meghökkentő, megtévesztő ámokfutásának – értékelése újra politikai mezőbe helyezne, amit el kívánok kerülni”. Ezt követően az ex-miniszter rövid üzenetét úgy folytatja, hogy korábbi házassága annyi fájdalmat, bánatot és megaláztatást okozott, hogy a magánéleti téma megvitatásától kifejezetten elzárkózik. Majd

Varga Judit alig leplezetten figyelmeztette Magyar Pétert: „Remélem, volt férjem meggondolatlan és manipulatív nyilatkozatai később sem kényszerítenek arra, hogy a sebek feltépésével a nyilvánosság elé kelljen állnom.”

Varga Judit üzenetére Magyar Péter a Facebook oldalán szinte azonnal reagált. Szerinte volt felesége sms-ét „Rogán Antal mondta tollba”.

Ezt követően a férfi úgy folytatta bejegyzését: „Nem ülök fel a maffia egyik tartóoszlopaként funkcionáló Rogán Antal provokációjának, továbbra sem mondok rosszat a gyermekeim édesanyjáról.

Kedden bemegyek az ügyészségre és nyilvánosságra hozom a hangfelvételt, amiből mindenki számára egyértelmű lesz, hogy miért írnak ilyeneket a volt feleségem nevében.

Én továbbra is hiszek a szeretet és az igazság erejében és tudom, hogy közösen képesek leszünk legyőzni a maffiát és egy új, boldog Magyarországot építeni.”

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!