Magyar ledobta az atomot – Itt a felvétel, ami megbuktathatja a kormányt!

Forrás: Facebook.com / Magyar Péter

Magyar Péter múlthéten az ügyészségi meghallgatása után jelentette be, hogy következő, március 26-i meghallgatására elviszi az általa készített hangfelvételeket – erről korábbi cikkünkben olvashatnak bővebben

Magyar az ügyészség épülete előtt összegyűlt riportereknek jelentette be, hogy van a birtokában olyan anyag, ami alátámasztja azon kijelentését, hogy Rogán Antal és/vagy Rogán Antal emberei belenyúltak a Völner-Schadl-ügy nyomozati anyagába.

Az újabb ügyészségi meghallgatás előtt Magyar nyilatkozott a Gulyáságyú Médiának, amiben a birtokában lévő felvétel készítésének körülményeiről beszél. Ebben azt állítja, hogy az 2023 januárjában készült, és az akkori felesége, Varga Judit hallható rajta, aki  arról beszél, hogy

„Ez egy maffia kormány, amiből nem lehet kiszállni”.

Magyar beváltotta ígéretét és közösségi platformjain nyilvánosságra hozta a már említett hangfelvételt, amit a cikk alján lehet meghallgatni!

Varga Judit a felvétel keletkezésekor még miniszter volt, így ráláthatott az egész Völner-Schadl ügyre. Magyar Péternek elárulja, hogy Rogán Antalék átnézték az említett ügy nyomozati dokumentumait, és abból „kihúzattak dolgokat, sőt, Varga azt is kijelenti, hogy Rogánék:

„Javasolták az ügyészseknek, hogy mit kéne kihúzni.”

A hangfelvételen Magyar azt is megemlíti Rogánra és „Gergőre” hivatkozva, hogy Schadl György „az ő emberük volt”, és nem érti, miért nem tettek valamit a megmentése érdekében. Varga válaszul azt felelte, hogy „nem volt lehetőségük. Ez a nagy probléma”. Az igazágügyi miniszter arra is utal a felvételen, hogy az ügyészség félig-meddig független, és az egész Völner-Schadl-ügy azért robbanhatott ki, mert Polt Péter „nem ura a helyzetnek”.

A Magyar Péter és Varga Judit között lezajlott beszélgetést (feliratozva) itt tudják meghallgatni:

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!