Orbánék őszödi beszédét teszi közzé Magyar Péter – szerinte kedden már megbukhat a Fidesz-kormány!

Varga Judit volt férje szerint széteshet a jobboldal!

Pár nap múlva már meg is bukhat a Fidesz-kormány – ez derül ki Magyar Péter legutóbbi Facebook bejegyzéséből. Varga Judit volt férje ugyanis három nap múlva, jövő hét kedden, március 26-án bemegy az ügyészségre, és

átadja azokat a bizonyítékokat, amik miatt szerinte lemond a kormány és a legfőbb ügyész. A felvételeket a Youtube-on és a Facebookon is közzé fogja tenni.

A férfi leszögezte: „Ezután sem a kormány, sem a legfőbb ügyész nem tehet mást, mint hogy benyújtja a lemondását. Hogy ezt megteszik-e, az nyilván az ő döntésük. Ha igen, akkor még marad esély arra, hogy a Fidesz becsületes része átmentsen valamit későbbre a polgári Magyarország ideájából.” Magyar Péter szerint

ha az Orbán-kormány nem mond le, akkor „azt teszik a jobboldallal, amit anno az öszödi beszéd után Gyurcsány Ferenc tett a saját pártjával.”

Magyar Péter a héten már járt az ügyészségen, ahol 4 órán át tett tanúvallomást a Schadl-Völner-ügyben. Ezt követően már akkor azt mondta, hogy olyan bizonyító erejű hangfelvételek vannak a birtokában, hogy „Rogán Antal jobb, ha olyan államot keres, amellyel Magyarországnak nincs kiadatási megállapodása.”

Magyar Péter mostani bejegyzésében az ellene indult lejárató kampányra célozva megjegyzi: a hatalmát, vagyonát és szabadságát féltő uralkodó elit nyilván mindent elkövet, hogy megpróbálja lejáratni.

„Hazudnak reggel, hazudnak este, hazudnak minden hullámhosszon.

De van egy rossz hírem nekik: minden, a lejáratásomra költött adóforint kidobott pénz. A magyar emberek átlátnak a hazugságokon, senki nem veszi már be a propaganda aljas rágalmait.”

Varga Judit volt férje azzal zárja posztját: „Táncolj Tóni, búcsúbuli.”

Hogy Varga Judit volt férjének bizonyítékai valóban megbuktatják-e a Fidesz-kormányt, az pár nap múlva kiderül.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!