Ezek lehetnek a NER végnapjai – Újabb kormánypárti politikusok bukását készítheti elő Magyar Péter!

Varga Judit volt férje, azaz Magyar Péter erősen kellemetlen témákat kezdett el szivárogtatni, előbb a Partizán műsorában – erről itt olvashatnak bővebben -, majd azóta is folyamatosan csepegtet a közösségi oldalán.

Novák Katalin és Varga Judit bukása így csak a kezdet lehet, ugyanis Magyar elhatározta, hogy minden tőle telhető eszközt bevet majd, hogy megtisztítsa a közéletet. Korábbi Facebook-bejegyzésében a Schadl-Völner ügy kapcsán kezdett el információkat kiteregetni (az erről szóló korábbi cikkünket itt érik el), legutóbb pedig jelezte:

„Hétvégén kerül sor a miniszterelnöki évértékelő beszédre, amihez a magam módján én is igyekszem majd témát szolgáltatni.”

Ebből arra lehet következtetni, hogy Magyar tud még olyan témákat mondani, amik rendkívül nehéz helyzetbe hozhatják a kormányt, ami az elmúlt 14 év legnehezebb időszakát éli.

„Nagyon régen nem éreztem magam ilyen motiváltnak, hogy végre megtisztítsuk a közéletet attól és azoktól, amitől és akiktől meg kell” – tette hozzá bejegyzésében Magyar Péter.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!