Kezd összeroppanni Orbán rendszere: Újabb súlyos kijelentést tett Varga Judit volt férje!

Újabb részleteket szivárogtatott ki Magyar Péter, Varga Judit volt férje, melyek egyre kényelmetlenebb helyzetbe hozzák a miniszterelnököt!

A kormány arra számított, hogy Varga Judit és Novák Katalin beáldozásával elcsitul a kegyelmi botrány, azonban épp ez az ügy adott elegendő lökést a korábbi igazságügyi miniszter volt férjének, Magyar Péternek, hogy valljon a NER sötét oldaláról.
Magyar több Facebook-bejegyzésben és a Partizánnak adott interjújában is súlyos kijelentéseket tett, hétfő délelőtt pedig újabb posztot rakott ki a közösségi oldalára, melyben a Völner-Schadl üggyel kapcsolatban a miniszterelnökig vezette a szálakat:

„Csak hogy világos legyen, az akkori igazságügyi miniszter jóval a Schadl-ügy kirobbanása előtt kezdeményezte Völner Pál államtitkár leváltását. A miniszterelnök ehhez nem járult hozzá, így Völner a helyén maradhatott…”

– írta Magyar, mely bejegyzéséhez egy közös Völner-Orbán fotót kapcsolt.

Ebből kiolvasható, hogy bár Varga Judit szerette volna eltávolítani a korrupciós botrányba keveredett Völner Pált pozíciójából, ezt azonban Orbán Viktor személyesen akadályozta meg! Arról Magyar nem írt, hogy milyen indokkal akadályozta meg Völner leváltását a miniszterelnök, azonban ez az újabb fejlemény rendkívül kellemetlen helyzetbe hozhatja a kormányfőt!

Magyar Péter korábbi kijelentéseiről ide kattintva olvashatnak bővebben, illetve arról itt írtunk, hogy miért szorul egyre jobban a hurok a Fidesz nyakán. Varga Judit volt férje azonban nem csak magát a rendszert kritizálta, hanem személyesen Rogán Antalnak is nekiment – erről itt olvashatnak!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!