Varga Judit volt férje borított – ledobta az atomot Orbán Viktor rendszerére!

Ebbe beleroppanhat a Fidesz hatalma!

Simicska Lajos óta a legdurvább támadást indította Orbán Viktor rendszere ellen Varga Judit volt férje! Magyar Péter a Facebook oldalán jelentette be, hogy benyújtotta a lemondását mindkét állami társaságban betöltött pozíciójáról, és szintén lemond a részben állami tulajdonú MBH Bank Nyrt-ben viselt felügyelőbizottsági tagságoáról. A férfi szerint a lemondás mögött nem szakmai okok állnak. Az alábbiakban szó szerint idézzük Varga Judit volt férjének álláspontját:

„Egy percig sem akarok olyan rendszer részese lenni, amelyben az igazi felelősök nők szoknyája mögé bújnak,

ahol Tónik, Ádámok és Barbarák vígan röhöghetnek a markukba, miközben gondolkodás nélkül feláldozzák azokat, akik ellentétben velük, soha nem a saját anyagi érdekeikért, hanem a hazájuk érdekében és a honfitársaikért dolgoztak. Sokáig hittem egy ideában, a nemzeti, szuverén, polgári Magyarországban és sok évig próbáltam a magam szerény eszközeivel hozzájárulni ahhoz, hogy ez megvalósuljon. De az utóbbi évek során szép lassan és ma végképp rá kellett jönnöm, hogy

mindez valóban csak egy politikai termék, egy cukormáz, ami csupán két célt szolgál, a hatalomgyár működésének elfedését és az irdatlan mértékű vagyonok megszerzését.

Hiszem, hogy Magyarország nem a Rogán Antalok, nem az oligarchák és még csak nem is pár befolyásos család országa, hanem a Hunyadi Jánosok, Széchenyi Istvánok, Semmelweis Ignácok, Bethlen Istvánok, Radnóti Miklósok, Slachta Margitok, Márai Sándorok, az 56-os szabadságharcosok, a Ludas Matyik és minden jóravaló magyar hazája.

12 éves korom óta a fülembe csengenek az első szabadon választott miniszterelnökünk szavai: “Én szolgálok, és addig szolgálok, amíg a nemzetnek haszna van belőle. Teszem, amíg tudom.”

Ne féljetek! Semmi sem tart örökké, százötven év alatt sem lettünk törökké.”

Eddig a bejegyzés, ami alapján megállapítható: ennyire durva támadást Orbán rendszere ellen utoljára Simicska Lajos indított. Hogy ennek mi lesz a következménye, azt egyelőre még nem tudni, de ha Varga Judit volt férje még mást is mond, illetve

ha mások is ugyanígy kinyitják a szájukat, abba Orbán rendszere egészen biztosan beleroppan!

Már persze, ha nem történik néhány fura baleset… A férfi posztját cikkünk végén nézhetik meg.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!