Ezek normálisak??? Nem tetszett egy ellenzéki pártnak, hogy a jelöltjét mások is támogatni merik!

A Kutyapárt jól szórakozik, az emberek meg szívjanak tovább Orbán alatt!

Tényleg viccpárt a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) – csak olyasmivel szórakoznak, amin nem nagyon lehet nevetni. Nemrég ugyanis a Telex információi szerint bejelentették: az V. kerületben

a Kutyapárt nem támogatja tovább Juhász Péter polgármester-jelöltjét, mert a többi ellenzéki párt is felsorakozott mögé!

Eleinte csak arról volt szó, hogy az MKKP azért farol ki a saját jelöltje mögül, mert a Momentum úgy döntött, hogy visszaléptetik a saját belvárosi jelöltjüket, Kerpel-Fronius Gábort, és helyette ők is Juhászt támogatják. Később Kovács Gergely, az MKKP társelnöke kijelentette: az nem tetszik nekik, hogy lassan az egész ellenzék beáll Juhász mögé. Mindezt látva, sokakban felvetődhet:

mennyire gondolja komolyan a Fidesz leváltását egy olyan párt, amely nem engedi, hogy a jelöltjét rajta kívül mások is támogassák?

Mivel a Kutyapárt egyedül nem esélyes a Fidesz ellen, ez a hozzáállás részükről leginkább öncélú szórakozásnak tűnik. Csakhogy ez az ellenzéki szavazók akaratának mélységes lenézése is, hiszen amíg az MKKP viccet csinál a politikából, elveszi az esélyt a Fidesz legyőzésétől. Nekik a politika és a választás csak egy vicc, miközben emberek tömegei tovább szívnak Orbán és helytartói alatt!

A Kutyapárt lépése Juhász Pétert is meglepte, ám – mint ahogy az a Magyar Hangnak adott nyilatkozatából kiderül – nem nagyon rázta meg a támogatásuk megszűnése.

„Röhögök, mert ilyet egyébként még nem láttam” – jelentette ki Juhász Péter.

Az V. kerületi polgármester-jelölt nem érti, miért hátrált ki mögüle az MKKP, de elfogadja a döntést, és így is hálás nekik, hogy segítették az indulását. Ugyanakkor azt is hozzátette: ő éppen abban bízik, amire hivatkozva kihátráltak mögüle a kétfarkúak, vagyis azt reméli, hogy minden ellenzéki párt be fog állni mögé.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!