Lebukott a konzultáció számolása! Még be sem érkezett az összes, de a Fidesz már kihirdette a végeredményt!

Nyomkövető leplezte le Orbánékat!

Bizonyíték van rá, hogy a Fidesz hazudik a beérkezett nemzeti konzultációk számáról. A Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) közleményében bejelentette, hogy egyik emberük egy Apple AirTag nyomkövetőt tett a visszaküldött konzultáció borítékjába, hogy lássa: hol jár éppen a feladott küldemény. Ez egy bárki által használható technológiai megoldás. A borítékot január 17-én, a meghosszabbítás utolsó napján adták fel a Veszprém vármegyei Alsóörsön, és nyomkövető szerint január 18-án már a Magyar Posta budaörsi levélelosztó üzemében volt. Ezután jött a meglepetés:

A Fidesz előbb bejelentette a konzultáció lezárását és annak eredményét, mint hogy a boríték megérkezett volna!

A küldemény nem sokkal a bejelentés után, reggel fél 9-re érkezett be a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. Csata utcai telephelyére. Itt zajlott a kiértékelés folyamata. Az MKKP közleményében kiemeli, hogy az eset „felveti annak lehetőségét, hogy más válaszok is hasonló sorsra juthattak.” A párt végül mindebből azt a tanulságot vonta le, hogy „pártszimpátiától függetlenül is le lehet szögezni tehát, hogy

a határidőn belül postára adott küldemény csak azután került a feldolgozó telephelyére, hogy már tudtuk, ‘mi az eredmény’.

Mindez kicsit a Tanú c. film klasszikus jelenetét juttathatja eszünkbe: „Elnézést, Virág elvtárs, ez az ítélet!”

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!