Önleleplezés – Ilyen a Fidesz valódi arca!

A Fideszt a pedofília elítélésben is a kettős beszéd és az álszentség jellemezi – írja Kunhalmi Ágnes a közösségi oldalon annak kapcsán, hogy kiderült, Novák Katalin kegyelemben részesítette egy pedofil ügy bűnsegédjét.

Miközben a Fidesz gyermekvédelmi törvényt hoz és annak szigorítását tervezi, összemosva a pedofíliát és a homoszexualitást, Novák Katalin köztársasági elnök kegyelemben részesít egy olyan elítéltet, aki bűnsegédként hosszú éveken keresztül fedezte felettese pedofil bűncselekményeit, s kényszerítéssel, valamint vesztegetéssel próbálta azokat eltussolni.

Az MSZP társelnöke szerint, az elnöki kegyelem sokat elárul az államfő személyiségéről és tevékenységéről, arról, hogy nem önálló hatalmi ágként, hanem

a Fidesz-kormány döntéseinek végrehajtójaként cselekszik.

Teszi ezt olyan politikusként, aki korábban családvédelemmel foglalkozott és a gyermekek védelmének fontosságát hangsúlyozza – írja Kunhalmi.

Az ellenzéki politikus szerint, a köztársasági elnököt mentegető cikk koncepciós perre, eljárási szabálytalanságokra is utal, amiknél nem elnöki kegyelemre, hanem perújításra lett volna szükség.

A kegyelmi döntés nemcsak azt üzeni, hogy a Fidesz a pedofilok bűntársait is védi, illetőleg beavatkozik az igazságszolgáltatás menetébe, hanem azt is, hogy a kiszolgáltatott gyermekeknek és fiatalkorúaknak el kell tűrniük feljebbvalóik visszaéléseit

– véli Kunhalmi, aki szerint ilyen a fideszes gyermekvédelem; ilyen a Fidesz igazi erkölcsi magatartása!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!