Orbánék ismét összehozták, amire egy magyar se lehet büszke!

Megjelent a Transparency International friss globális korrupciós listája, melyből kiderül, hogy hazánk ismét csúfosan leszerepelt, ugyanis Magyarország lett az Európai Unió legkorruptabb országa!

Több olyan korrupciógyanús beruházás is megvalósult hazánkban, amiket az Európai Csalás Elleni Hivatala is vizsgált. Ilyen volt például a semmiből semmibe vezető híd, illetve a fák nélküli lombkoronasétány is.

Martin József Péter, a Transparency International ügyvezető igazgatója a frissen megjelent korrupciós listával kapcsolatban kiemelte, hogy hazánkat Románia és Bulgária is megelőzi, sőt, már második éve Magyarország az Európai Unió tagállamai közül az utolsó helyet foglalja el,

tehát Magyarország az unió legkorruptabb állama!

„Ez nagy részben annak tudható be, hogy Magyarországon a legközpontosítottabb a korrupció az Európai Unióban, sehol máshol nincs ennyire felülről vezényelt korrupciós mintázat, sehol máshol nem csoportosíthatnak át ekkora vagyont a kormánypárti üzletemberek” – tette hozzá a szakember az atv.hu közlése szerint, melynek cikke kiemeli, hogy érdemi javulás a közbeszerzésekben sem figyelhető meg, továbbra is magas az egyszereplős beszerzések aránya.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!