Hiába mondott le Novák és Varga, hiába bújt el Orbán – szorulnak a Fidesz nyakára a pedofil-ügy szálai!

Varga Judit férje szerint 2026 előtt megbukhat Orbán rendszere!

Orbán Viktor óriásit tévedett: Novák Katalin és Varga Judit lemondása nem csitította le a pedofilmentő férfinek adott kegyelem kapcsán kirobbant óriási botrányt. Bár az első számú felelős, vagyis a kegyelmi kérvény „megrendelőjének” a neve még nem derült ki, de a gubancos ügyből egyre több szál bogozódik ki. És nagyon úgy tűnik, hogy

a pedofilsegítő ügy szálai Felcsút felé vezetnek! Kiderült: az Orbán család céges ügyvédje, Szmulai István védte a pedofil iskolaigazgatót!

Mindezt a botrányt kirobbantó 444.hu derítette ki. Bár az ügyvéd váltig állítja, hogy nincs kapcsolat a miniszterelnök családja és a pedofil igazgató között, az tény: az ügyvéd nem sokkal a bicskei ügy lezárulta után lett annak a FuvarozNak Kft.-nek a jogi képviselője, amelynek tulajdonosa Orbán Viktor apja és a kormányfő két testvére volt. Az ügyvéd a szintén az Orbán családhoz köthető NehézKő Kft. jogi képviseletét is ellátja. S ha még ez nem lenne elég, a Telex és Direkt36 kormányközeli forrásokból úgy értesült: az egykori emberi erőforrás miniszter, az Orbán Viktorhoz szintén közel álló

Balog Zoltán református püspök vette rá Novák Katalint, hogy írja alá a pedofilsegítő férfi kegyelmi kérvényét!

Novák Katalin is állítólag Balogra hivatkozva akarta megindokolni Orbán Viktornak a kegyelmi kérvény aláírását, de a miniszterelnök ezt nem fogadta el.

Amikor a botrány kitört és Novák emberei magyarázatot kértek Balogtól, ő azzal védekezett: csak a református egyház vezetésének kérését közvetítette, mivel a pedofilsegítő férfi családjának jó református kapcsolatai vannak. Hogy valóban ez az igazság, vagy Balog Zoltán valaki másnak a megbízásából járt el, azt egyelőre nem tudni. Mindenesetre

árulkodó, hogy a kegyelmi botrány csúcspontján Balog Zoltán bejelentette: visszavonul „néhány hétre imádkozni, gondolkodni, olvasni és írni Isten csendjében.”

Eközben a pedofilmentő férfi botrányának másik szála is tovább bomlott: az, amelyiket a lemondások után Varga Judit volt férje, Magyar Péter bontott ki azzal, hogy két indulatos Facebook-posztban is nekiment Orbán Viktor rendszerének, és azon belül is Rogán Antalnak. Erről egyébként mi is többször írtunk, a két cikk ITT és ITT olvasható. A férfi pedig most megszólalt: a Partizánnak adott interjút.

Varga Judit volt férje kijelentette: ő sohasem lesz „a másik oldalon”, de azt sem akarja, hogy a „mi gyerekeink egy családi részvénytársaságban nőjenek föl, ami Magyarország.” Itt az interjú, teljes terjedelmében:

Magyar Péter a beszélgetés során elmondta: mélységesen felháborította, ahogy a jobboldali sajtó Rogán Antal vezetésével bánt a köztársasági elnökkel, és furcsának tartja, hogy a jobboldali szavazók ezt lenyelik. Szerinte Varga Judit 2021-ben kirobbant ingatlanbotrányát és egy másik, balatonhenyei CSOK-botrányát is Rogán Antal szivárogtathatta ki a sajtónak, hogy elterelje a figyelmet a saját botrányairól.

Amikor a férfit arról kérdezték, miért írta azt korábban, hogy volt szerencséje megismerni a titkosszolgálatok működését,

Magyar Péter elárulta: amikor először költöztek szét Varga Judittal, behívták őt a Karmelita-kolostorba, és megfenyegették „a szolgálatok emberei”.

Hogy ez pontosan mit jelentett, azt Varga Judit volt férje nem részletezte, csak annyit mondott: előbb megkérték valamire a válása kapcsán, amire ő nem volt hajlandó, ezután pedig a munkahelyén, a Diákhitel Központban a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal emberei jelentek meg és foglalták le a dolgait. Az interjú végén

Varga Judit volt férje kijelentette: „pont amikor a legreménytelenebbnek tűnik egy állapot, akkor tud nagyon gyorsan változni.” Szerinte nem biztos, hogy 2026-ig kell erre várni.

„Ez egy becsontosodott rendszernek tűnik, de én ott voltam a 2022-es eredményvárón, ott voltam a 2018-as eredményvárón , és nem voltak nyugodt arcok.” Szerinte bármennyire is nem kiegyenlített a magyar választási rendszer, a mostani kegyelmi ügy jól megmutatta, hogy még mindig vannak ügyek, amik fel tudják zaklatni a magyar embereket, akik képesek ezért akár utcára is menni. „És szerintem ilyenek lesznek” – jelentette ki Varga Judit volt férje.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!