Orbán még bele is rúgott a lemondásra kényszerült Novákba és Vargába!

A köztársasági elnök által adott kegyelem, mindkét oldal szavazótáborát felháborította, ezt pedig a Fidesz központban is érezték, így Orbán kiadhatta az utasítást, hogy Novák Katalin és Varga Judit mondjanak le!

A felsőbb utasításra történő intézkedést bizonyítja az is, hogy a köztársasági elnök, valamint a Fidesz EP-listavezetőjének tartott volt igazságügyi miniszter, szinte ugyan abban a pillanatban jelentették be, hogy lemondanak tisztségükről.

A megalázásukat azonban az fokozza, hogy a közösségi médiában máskor oly aktív miniszterelnök, most hallgat.

Orbán Viktor egyetlen szóval sem búcsúzott el az általa a legmagasabb közjogi méltóság pozíciójába emelt Nováktól és korábbi miniszterétől, Varga Judittól sem

– írja a 444.hu, mely hozzáteszi, hogy mindössze két kormánytag adott hangot az ügy kapcsán, Nagy István agrárminiszter, és az új igazságügyminiszter, Tuzson Bence.

Az ügy azonban itt nem ér véget, ugyanis az igazi felelőst még rejtegeti a Fidesz, nem tudni, hogy ki kezdeményezte a kegyelmi kérvényt. Erről korábbi cikkünkben részletesebben is olvashatnak, illetve arról is, hogy milyen súlyos kijelentéseket tett Varga Judit volt férje.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!