Csapdában a „135 bátor fideszes”! Saját gyerekeiket, unokáikat kell elárulniuk!

Vajon Orbán Viktor rábízná az unokáit az államfői kegyelemmel szabadult pedofilsegítő férfira?

Vajon hogy néznek a családjuk szemébe?

Gyilkos dilemmába került a teljes Fidesz frakció! Mint ismeretes – és mi is megírtuk –, egyre nagyobb a társadalmi felháborodás amiatt, hogy Novák Katalin köztársasági elnök még tavaly, a pápalátogatás ürügyén kegyelmet adott annak a férfinak, aki a bicskei gyermekotthon pedofil igazgatóját segítette. Az elítélt bűne többek között az volt, hogy a szexuálisan molesztált gyerekeket arra próbált rákényszeríteni, hallgassák el a velük történt szörnyűségeket. A fideszes sajtó és a politikusok próbálnak úgy tenni, mintha semmi sem történt volna, ám

az MSZP-s Gurmai Zita a Facebook-oldalán egy kegyetlen kérdéssel csapdát állított a „135 bátor fideszesnek.” Íme, itt a poszt:

A kérdés látszólagos egyszerű, de pont ez benne a zseniális: mindenki számára érthetően rávilágít arra, milyen szörnyűséget szabadított a társadalomra Novák Katalin és mihez asszisztálnak a kormánypárti politikusok. Minél többen felteszik nekik ezt a kérdést, annál nagyobb az esélye, hogy

a fideszes politikusoknak a saját családjuk szemébe nézve kell válaszolniuk: a pártjukat árulják el, vagy a családjukat?

Ha ugyanis elismerik, hogy nem bíznák a gyereküket a pedofilsegítő férfire, akkor az a Fidesz pedofilvédő képmutatását bizonyítja, viszont ha igennel válaszolnak, akkor azt vállalják, hogy a párthűség még a saját gyereküknél, unokájuknál is fontosabb!

 

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!