Megszólalt a kormánypártból kirúgott polgármester – elárulta, milyen lesz a Fidesz kampánya!

Kiderülnek a fideszes belháború részletei!

A fideszes belháborúról is beszélt Borbély Lénárd újrainduló exfideszes csepeli polgármester a HVG-nek, valamint arról azt is elárulta, hogyan romlott meg a kapcsolata Németh Szilárddal. A teljes interjú február 1-től a nyomtatott HVG-ben, illetve a hvg360 oldalon lesz olvasható. A hvg.hu beharangozója szerint az egykori fideszes politikus arra a fölvetésre, hogy egykori párttársa, Németh Szilárd máris ekézni kezdte őt a nyilvánosság előtt, kijelentette: „Kezdem megszokni, és ez még csak a kezdet.

Gyűlöletkampányra számítok, mert tudom, kivel állok szemben.”

A korábbi fideszes alpolgármester, majd később polgármester nem titkolja, hogy barátból lett ellenség. „Németh Szilárddal együtt nagyon kemény munkát fektettünk abba, hogy 2010-ben megnyerjük az országgyűlési és az önkormányzati választásokat is, ő pedig polgármester lett” – emlékszik vissza Borbély a közös kezdetekre. Azt is hozzátette:

annak ellenére, hogy már nem tagja a pártnak, nemzeti érzelműnek vallja magát.

„Máig egyetértek a Fidesz és a kormány irányvonalával a nemzeti sorskérdésekben, a menekültügyben, a családpolitikában és sok mindenben.” Borbély a február 1-jén megjelenő interjúban részletesen beszél arról, hogyan és miért romlott meg a kapcsolata Németh Szilárddal. A teljes beszélgetést a csütörtökön megjelenő HVG hetilapban, illetve a hvg360-on olvashatja.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!