Rákerült a célkereszt Rogán Antalra is – saját párttársai söpörhetik félre!

A Fideszben megbuktatnák a propagandaminisztert!

Egyre nagyobb repedés tátong a NER rendszerén. A válságot jól jelzi, hogy Orbán Viktor mélyen hallgat, pedig a köztársasági elnök lemondására és a Fidesz EP-listáját vezetni tervezett Varga Judit közéleti visszavonulására talán csak mondania kellene valamit. Úgy tűnik,

Orbán Viktor elbújása azt jelzi, hogy nem ura a helyzetnek, és fogalma sincs, hogyan reagálhatna!

Ám amíg a miniszterelnök hallgat, a NER rendszerének nekirontó Magyar Péter, Varga Judit volt férje újabb Facebook posztot tett közzé. A férfi előző nap bejelentette, hogy lemond minden állami pozíciójáról, majd így magyarázta döntését: „Egy percig sem akarok olyan rendszer részese lenni, amelyben az igazi felelősök nők szoknyája mögé bújnak, ahol Tónik, Ádámok és Barbarák vígan röhöghetnek a markukba.” Most pedig

Varga Judit volt férje legújabb üzenetében rátette a célkeresztet Rogán Antal propagandaminiszterre!

Magyar Péter posztjában kijelenti: tudja, hogy a tegnapi döntésével sok barátját elveszíti, de a szabadságnak mindig ára van, néha óriási, de van, amikor már nincs hova hátrálni.

Majd a férfi szó szerint így folytatja: „Tisztában vagyok vele, hogy a rogáni propagandagépezet szemében a mai naptól egyszerre leszek áruló, bűnöző, bosszúálló, pszichopata, drogos, gyerekverő, brüsszelita, sorosbérenc, háború párti, stb… Egyik sem vagyok.” Rogán személyéről később részletesebben is beszél.

Varga Judit volt férje szerint a Fideszen belül többségben vannak, akik megbuktatnák Rogán Antalt!

Magyar Péter ezzel kapcsolatban azt írja: „Ha a párt tagjai szavazhatnának, a propaganda és a szolgálatok korlátlan ura azonnal visszavonulhatna élvezni a civil életet és a “találmányából szerzett” milliárdokat.”

Magyar Péter azt is elárulja, hogy tudja, mi vár rá ezután Orbán rendszerében. „Volt szerencsém személyesen is megismerni a rendszer és a szolgálatok működését, ezért tudatában vagyok azzal, hogy mostantól  minden eszközzel megpróbáljnak majd vádolni, lejáratni, ellehetetleníteni és ehhez fel fogják használni a korábban hozzám közel állókat is.

„De innen is jelzem, hogy nem félek és azt kérem, hogy senki se féljen kiállni az igazságért, a hazánkért és az elesettekért.”

A férfi a mostani posztját ugyanúgy zárja, mint az előzőt: „Ne féljetek!” – illetve Romhányi József Lepketánc című versét is odafűzte, amely arról szól, hogy hiába lesz a hernyóból lepke, aki fent kering, ott is csak féreg marad, mert „Nem a szárny szab itt mértéket, hanem a gerinc.”

Kevesen tudják, de Magyar Péter sokáig a NER egyik fontos és megbízható embere volt!

A Telex információi szerint Gulyás Gergely még jogi tanulmányai idején lett jó barátja, ő mutatta be Varga Juditnak is. 2007-ben Gulyással létrehozták a Ne féljetek! Alapítványt a 2006 őszi rendőri erőszak fizikai sérülést szenvedett áldozatainak, és a jogi képviseletükben is részt vett. Három évig tagja volt az előbb EP-képviselő, majd köztársasági elnök Áder János csapatának. Dolgozott a Külügyminisztériumban,  majd 2015-től a Miniszterelnökség csoportvezető diplomatája lett, 2018 szeptemberétől pedig a Magyar Fejlesztési Bank EU Jogi Igazgatóságát vezette. Nem véletlenül nyilatkozta azt Stefano Bottoni történész a Hvg360-nak, hogy

Varga Judit volt férjének megszólalása egy hadüzenet!

Az olasz-magyar történész szerint „Simicska Lajos óta nem láttunk ilyet”, ám amíg Simicska azt gondolhatta, hogy Orbán Viktorral egy súlycsoportban van, Magyar ezt nem teszi. Varga Judit volt férjének támadása mögött személyes motiváció állhat, ami kőkemény. Bottoni szerint

nagy kérdés, hogy a férfi egyeztette-e a kirohanását Vargáa Judittal és vajon tovább mennek-e, mivel a rendszer működéséről nagyon sokat tudhatnak.

A történész úgy látja, hogy a mostani helyzetben nem Novák Katalin, hanem Varga a gyenge láncszem: ő az, akit a leginkább megroppantottak. Szerinte mindkét nő a méltóságától megfosztva távozott a közéletből. Bottoni szerint

Novák és Varga azért bukott, hogy Orbán Viktornak ne kelljen,

holott a miniszterelnöknek sokkal nagyobb a politikai felelőssége. A történész szerint Orbán egyszerűen rotálja az embereket, megerősíti a pozícióját mások kárára.

Varga Judit volt férjének legújabb, Rogán Antalt támadó posztját cikkünk végén olvashatják el.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!