Visszanyal a fagyi – Saját csapdájába esett a Fidesz mocskos szájú publicistája!

A kormánypárti publicista, Bayer Zsolt sosem volt az a fajta figura, aki ne ítélkezett volna mások felett, vagy ne adott volna hangot ellenszenvének, most mégis megértést és együttérzést vár.

Január végén tárta fel Bayer Zsolt Gyimes Károly nevű anyai nagyapjának történetét Ungváry Krisztián, ami kapcsán kiderült, hogy a fideszes megmondóember családtagja a helyi nyilas párt egyik fő alapítója, majd a háború után önkéntes ÁVH-s volt.

Bayer most Velkovics Vilmosnak adott interjút a HírTV-ben, ahol elmondta, hogy szerinte Ungváry mindezt csak azért hozta elő, mert közeleg a kampányidőszak, és „ideje kicsinálni a fideszeseket”.

„Tényleg volt valami konszenzus ezidáig, hogy szülők, nagyszülők csináltak, amit csináltak, de hát erről a gyerek meg az unoka nyilván nem tehet. Most ezt felrúgta ez a gazember”

– tette hozzá az a Bayer, aki korábban épp a felmenőik miatt támadta Dobrev Klárát és Donáth Annát, majd Göring és Bormann unokáihoz hasonlította őket.

„Nos, most mindkettő unokája ott áll a pulpituson, és mondja a magáét. Ugyanazt mondják, ugyanonnan jönnek, ugyanabban hisznek, ugyanaz az örökségük, ugyanoda tartoznak – a többi csak látszat, megannyi felesleges szó, fecseg a felszín – ám esetükben a mély is.” – emelte ki a 444.hu szerint „Az unokák” című írásában Bayer Zsolt, így ha az ő gondolatmenetén megyünk végig, akkor ő is ugyanabban hisz, ugyanoda tartozik, mint nyilas és ÁVH-s nagyapja!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!