Szorul a hurok Orbánék nyaka körül – Hatalmas tüntetés szerveződik Novák és Varga döntése miatt!

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, Novák Katalin elnöki kegyelemben részesítette egy pedofil ügy bűnsegédjét, azóta pedig már az is kiderült, hogy a a szálak egészen az Orbán családig vezetnek – erről itt olvashatnak bővebben!

Orbán Viktor próbálja menteni a menthetőt, ennek érdekében még Novákot is kész lenne beáldozni, azonban a népharag egyre csak fokozódik!

Az MSZP tüntetésre invitál mindenkit, aki szerint felháborító, hogy Novák Katalin – Varga Judit segítségével – kegyelemben részesítette azt, aki megpróbálta eltussolni a bicskei gyermekotthon igazgatójának pedofil ügyeit!

„Az ügynek még nincs vége!
Gyertek, csatlakozzatok hozzánk, tiltakozzunk együtt, mert ahhoz, hogy társadalmilag megnyugtató válasz szülessen, nem elég a jogszabályi szigorítás, hanem az ügy teljes körű feltárására, valamint a kegyelmi és ellenjegyzési gyakorlat felülvizsgálatára is szükség van”

– írja a párt a közösségi oldalán, melyben kiemelik, hogy a tüntetés február 9-én (péntek) 16 órakor kezdődik a Belügyminisztérium épülete előtt, azonban a párt már 15:30-kor a Magyar Tudományos Akadémia épülete előtt gyülekezik.

Az ellenzéki párt egyébként az elsők között ítélte el Novákot, amiért az kegyelemben részesítette a pedofil ügy bűnsegédjét, lemondásra szólították fel a köztársasági elnököt, illetve elvárják, hogy a Fidesz vegye le Varga Juditot az EP-listájukról. Sőt, még az MSZP ifjúsági szervezete, a Sicietas is komoly figyelemfelkeltő akciót hajtott végre a napokban, aminek keretében leragasztott szájú plüssállatokat ragasztottak több budapesti Fidesz-irodára – erről itt olvashatnak bővebben.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!