Pedofil-ügyben a szálak az Orbán családig vezetnek!

Elképesztő részletek derültek ki!

Nem mondott igazat Novák Katalin, amikor arra a pedofilsegítő tanárnak adott kegyelmi döntése kapcsán arra hivatkozott, hogy az ilyen döntéseket nem áll módjában megindokolni. A köztársasági elnök szó szerint ezt mondta: „természetes az, hogy minden kegyelmi döntés felvet kérdéseket, és adott esetben ezek a kérdések megválaszolatlanak maradnak. Ez így volt az elmúlt 33 évben, és így van egyébként a világ legtöbb országában is.” Csakhogy amit az államfő mond, az egyszerűen nem igaz:

amikor Novák Katalin kegyelmet adott Budaházy Györgynek, pontosan megindokolta, miért döntött így!

Ráadásul ehhez nem is kell „33 évre” visszatekinteni, mivel a köztársasági elnök a terrorizmusért elítélt férfinak és hat társának ugyanúgy a pápalátogatásra hivatkozva adott kegyelmet, mint a pedofilsegítő férfinak. Akkor Novák Katalin még közleményt is kiadott, amelyben azzal magyarázta döntését, hogy „az eljárás további elhúzódása számukra aránytalan sérelmet jelentene a kiszabható büntetéshez képest. Az előzetes letartóztatásban töltött idő és a 13 éve tartó vesszőfutás az érintetteket és családjaikat alaposan megpróbálta.” Vagyis az államfő mostani hallgatása egyáltalán nem kötelező! Hogy akkor miért hallgat mégis Novák Katalin? Erre vonatkozóan érdekes dolog derült ki:

a pedofilsegítő K. Endre kapcsolatai a felcsúti fideszes körökig érnek!

A pedofil igazgató és helyettese „nagy energiákkal próbálták bemosolyogni magukat a térség »kereszténykonzervatív« hatalmi világába, amolyan hivatásos jó emberek szerepkörben.”

Mindezt egy bicskei lakos írta meg a 444.hu portálnak. Ennek kapcsán derült ki az is, hogy

a pedofil-ügyben kegyelmet kapott férfi kapcsolatai az Orbán-családig vezetnek!

A gyermekotthon lakói ugyanis rendszeres vendégei voltak a felcsúti Puskás Ferenc Akadémiának. Amikor 2015-ben a gyermekotthonban birkózó edzések is kezdődtek, az a NIKÉ Sportegyesület volt a szakmai partner, amit Orbán Viktor öccse, ifj. Orbán Győző hozott létre. A NIKÉ aztán 2016-ban beolvadt a Honvédbe, ahol szintén Orbán Győző lett a birkózó szakosztály elnöke. Mindezek alapján adódik a gyanú, hogy

a pedofilsegítő férfi kegyelmi kérvényét a legmagasabb körökből kérhették!

Minderre persze nincs konkrét bizonyíték, de Novák Katalin makacs hallgatása, és a fideszes sajtó rendkívül heves pedofilmosdató magyarázkodása azt sugallja, hogy a kegyelemben részesített pedofilsegítő férfi ügyének elsimításához az Orbán családhoz is köthető érdekek fűződhetnek.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!