Somogyi felkavarta az álló vizet: „Katika egy lélekgyilkos, pedofil mosdató fasiszta”!

Forrás: YouTube.com / Somogyi András

Új videóval jelentkezett Somogyi András, aki a köztársasági elnök mellett Mészáros Lőrincnek, Várkonyi Andreának és a miniszterelnöknek is keményen beszólt!

A videóban először a „közpénzen vett nő”, azaz Várkonyi Andrea interjúját elemzi ki a humorista, aki szerint „a bazaltarcú, 20 szavas szókinccsel rendelkező kis malacpersely” olyan rejtett tulajdonságokkal rendelkezik, amit tanítani lehetne – az interjúról készült korábbi cikkünket ide kattintva érhetik el.

Ezt követően beszél arról is, hogy Orbán Viktor nem vétózott Brüsszelben, holott a nemzeti konzultációt visszaküldők jelentős része azt szerette volna: „ez a kis utcai harcos, napraforgó nindzsánk” megszavazta az Ukrajnának szánt pénzt, amivel sikerült a híveit szembe köpnie az ügy részleteiről ide kattintva olvashatnak bővebben.

A videójában Somogyi tőle szokatlan keménységgel állt bele Novák Katalinba, akiről a napokban kiderült, hogy elnöki kegyelemben részesítette egy pedofil ügy elítélt érintettjét.

„Katit nem szabadna gyermekek közelébe engedni”

– jelenti ki a humorista, aki szerint a köztársasági elnök „ismét bebizonyította, hogy nem az embereket képviseli”, hanem csak egy „hatalomtól és pénztől megrészegült, lelketlen aláírórobot”.

A cikk végén megtekinthető videóból kiderül az is, hogy mit gondol Somogyi az Ákosról készülő filmről, amire 230 millió forint közpénzt adtak:

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!