Bicskanyitogató, amit Szijjártó csinált – Ez még a híveiknél is kiveri a biztosítékot!

Forrás: Facebook.com / Szijjártó Péter

Szijjártó Péter ismét bebizonyította, hogy a kormány tagjai felsőbbrendűek, nekik kijár a luxus, és az adófizetők pénzén büntetlenül urizálhatnak!

Nem először kapták rajta a külügyminisztert, hogy a szolgálati autóval is néhány óra alatt megtehető távokat inkább repülővel vagy helikopterrel teszi meg. Így volt ez most is, azonban a legfelháborítóbb, hogy ezzel még kérkedik is!

Szijjártó Péter a közösségi oldalán osztotta meg bejegyzését, melyben tudatta, hogy elindult Kárpátaljára, egészen pontosan Ungvárra, ahol az ukrán külügyminiszterrel fog találkozni.

Posztjából azonban egyértelműen kiderült, hogy a 300 kilométeres úthoz, amit autóval 3 óra alatt lehetett volna megtenni, inkább helikoptert választott!

Sőt, a külügyminiszternek még a reptérig sem kellett sokat kocsikáznia, ugyanis az ADS-B Exchange adataiból kiderül, hogy a magyar rendőrség által üzemeltetett 477FC9 HEX kóddal ellátott helikopter 7:38-kor szállt fel a dunakeszi reptérről, ami autóval 10 percre van Szijjártó házától.

A 444.hu cikke kiemeli, hogy Szijjártó egy újabb posztjából kiderült az is, hogy a helikoptert csak a magyar határig vette igénybe (autóval nagyjából kétórás út Dunakesziről), Ukrajnába ugyanis már autóval érkezett.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!