Őrjöngene a Fidesz, ha az ellenzéket külföldi aktivisták segítenék – most előkerült egy lebuktató videó, ami szerint Orbánék pont ezt csinálják!

Magyar szuverenitás? Röhej! A Fidesz kampányát lehet segíteni külföldről, az ellenzéket nem!

A diktatúra nem olyan, hogy fegyveresek cirkálnak az utcákon, és aki nem jár leszegett fejjel, azt elviszik. A diktatúrához elég annyi, hogy amit a hatalom megtehet, azt másoknak megtiltják – így biztosítva azt, hogy az elnyomókat soha ne lehessen leváltani. Ilyen például az, hogy

egy videó most lebuktatta a Fideszt: miközben „szuverenitási” törvénnyel büntetnék az ellenzéki kampány külföldi támogatását, Orbánékat a határon túlról fogják segíteni!

A nemzeti önállóságra oly kényes Fidesz semmi kivetnivalót nem lát abban, hogy beavatkozzon egy másik ország kampányába – derült ki a Subotica.info által közzétett felvételből, amelyet a Telex vett észre. Ezen az látható, hogy Lázár János Szabadkán a Vajdasági Magyar Szövetség szerb választásokra készülődő tagjaival találkozott és megígérte, hogy 40 embere fog segíteni kampányukban. Cserébe

az Aleksandar Vučić szerb elnököt segítő szervezet vezetője megígérte, hogy jövő tavasszal jönnek Magyarországra segíteni a Fidesz kampányát!

Lázár János látható elégedettséggel nyugtázta a kijelentést. Csak emlékeztetőül: a Parlamenthez benyújtott „szuverenitásvédelmi törvény” tervezete szerint három évig terjedő szabadságvesztéssel sújthatók azok a politikusok, akik a választási kampányukhoz külföldről fogadnak el támogatást.

Márpedig a Szerbiából érkező, és a Fideszt segítő aktivisták munkája akár pénzben is mérhető segítség lehet. Gondoljunk csak bele:

mennyire őrjöngene a Fidesz, ha a baloldal külföldi aktivistákat hívna a jövő évi kampányába?

Márpedig Orbánék most pont ezt csinálják: külföldről fogadnak el támogatást a magyar választási kampányban! Persze, erre lehet mondani, hogy a Fideszt segítők többsége magyar nemzetiségű, ám ennek valójában alig van jelentősége. Ugyanis

a Szerbiából érkező aktivisták nem a magyar nemzetet fogják szolgálni, hanem pártpolitikai céllal kizárólag a Fidesz kampányát segítik!

Ez pedig akárhogy is nézzük, a választások befolyásolása, ami súlyosan veszélyezteti Magyarország szuverenitását.

A Lázár Jánost lebuktató videót a Fidesznek ígért külföldi segítséggel cikkünk végén nézhetik meg.

FRISSÍTÉS: cikkünk megjelenése után a Lázár Jánosra és a Fideszre nézve terhelő tartalmú videót a Subotica.info pánikszerűen eltávolította. A 444.hu azonban lementette a felvételt, így ezt most mégis megnézhetik. Különösen 7.40-től érdemes figyelni:

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!