Orbán olyan gyalázatos dolgot írt ki a Facebookra, ami ellen minden kereszténynek tiltakoznia kell!

Fotó: Facebook

A magyar miniszterelnök otromba bejegyzésével saját gyalázatos gondolkodását leplezte le.

Gyalázatos bejegyzést tett ki a Facebookra Orbán Viktor. A magyar miniszterelnökről eddig is tudtuk, hogy mindenhol keresi a konfliktusokat, a harcot, szinte lételeme a háborúskodás – de amit most művelt, az mindent elárul a lelkivilágáról. Az adventi koszorú beszerzéséről szóló videója fölött ugyanis

Orbán így köszöntötte az adventet: „Adventi hadművelet”.

Csak hogy mindenki értse, miről van szó: az advent szó jelentése „eljövetel”. Ez a latin „adventus Domini” kifejezésből származik, ami annyit tesz: „az Úr eljövetele”. Ennek közkeletű értelmezése az, hogy a karácsonyt megelőző várakozás az eljövetelben éri el jutalmát, mostanában pedig az advent az ünnep előtti elcsendesülést, a megnyugvást jelenti. Ezt az időszakot titulálta a miniszterelnök „hadműveletnek”.

Az, hogy Orbán háborús kifejezéssé süllyeszti az adventet, mindent keresztényt sért!

Hiszen semmi sem állhat távolabb az adventtől, mint az, hogy hadműveletként, vagyis emberek életét fenyegető katonai agresszióként próbálják bemutatni.

Márpedig Orbán elkövette ezt az otrombaságot. Ezzel persze

a miniszterelnök saját gyalázatos gondolkodását leplezte le!

Ez a bejegyzés világosan elárulja, hogy az állandóan háborúzó Orbán számára a kereszténység csak egy köpönyeg, egy szerep, amit ugyan használ, de egyáltalán nem ért. Kíváncsian várjuk, hogy vajon mit szólnak mindehhez a keresztény egyházak.

A miniszterelnök bejegyzésére a cikkünk végén található posztra kattintva ön is reagálhat.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!