Szinte egymást tapossák, úgy figyelik az ellenzék minden lépését a Fidesz titkosszolgái

A kormánypárti Magyar Nemzet tett közzé hétfőn egy videót, melyen Karácsony Gergely szolgálati autója az Erzsébet hídon a buszsávon hajt Pest felé, a dugóban álló autókat elkerülve, majd lekanyarodik jobbra a pesti hídfőnél.

A videót állításuk szerint egy – feltehetően motoros – közlekedő rögzítette és küldte el a lapnak. Hogy mindez mikor történt, nem tudni, a Nemzet “kora délelőtti órákról” beszél, de hogy melyik nap, azt nem írták.

Felmerül a kérdés, hogy vajon tényleg csupán egy szimpla közlekedő készíthette-e a felvételt, vagy netán titkosszolgálati módszereket is bevetettek Karácsonyék követésére.  Az utóbbi hetekben több olyan felvétel is nyilvánosságot látott az ellenzék lejáratására,

melyekről erősen gyanítható, hogy a titkosszolgálatoknak is közük volt az elkészítéséhez.

Ilyenek voltak pl. a Városháza-ügy kapcsán a Bajnai Gordon volt miniszterelnökről összevágott titkos hangfelvételek, illetve a Jakab Péter lejáratására készült anyagok, melyek azt a benyomást próbálták kelteni a pártelnökről, mintha a kabinetfőnökével csalná a feleségét.

A Karácsony autójáról készült felvétel ITT tekinthető meg.

Maga a főpolgármester úgy kommentálta a felvétel nyilvánosságra kerülését a Facebook-oldalán:

Kövér László nem véletlenül beszélt arról, hogy nemzetbiztonságnak az ellenzéki politikusokat kell megfigyelnie. És úgy látszik, a buszsávot is ellenőriznie kell. Legalábbis erre következtethetünk arról, hogy ma megjelent egy videófelvétel, hogy a szolgálati autóm néhány métert szabálytalanul a buszsávban közlekedik. Az esetre nem emlékszem, erre utasítást a gépkocsivezetőnek egészen biztosan nem adtam, számon is fogom kérni ezért. Ezzel együtt is az esetért elnézést kérek, és őszintén remélem a “szervek” hasonló éberséggel figyelik a kormánypárti politikusok közlekedését is.

Jakab pedig így reagált a múlt héten az egyik kormánypárti újságírónak, aki az állítólagos házassögtéréséről faggatta:

Videóval: Jakab Péter kiosztotta az őt házasságtöréssel vádoló Orbán-riportert

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!