Újabb pofon a megyei lapoknak – Ennek nem fog örülni a propagandaminiszter!

Még mindig beszéd tárgya az a kínos baki, melyet a megyei lapok szolgáltattak a héten: valaki rákönyökölhetett a Baranya megyei bama.hu szerkesztőségében a billentyűzetre és “sbfgjgkhgfdesss” címmel jelentetett meg hírt, melyet ellenőrzés nélkül vett át a többi megyei lap is.

A megyei lapok hetét azonban nem ez az egyetlen hiba árnyékolja be, történt ennél egy súlyosabb eset is:

A bíróság 13 lap 104 cikkével kapcsolatban mondta ki, hogy abban hazugságokat terjesztettek Juhász Péterrel szemben!

A megyei lapok valótlanságaival kapcsolatban az egykori Együtt politikusa bejegyzésében azt írja: “A legdurvább, amit a bíróság is megállapított az ítéletében, hogy “a közlések egyúttal a felperes és volt élettársa három közös, a cikkek megjelenésekor cselekvőképtelen kiskorú kisgyermekére vonatkozó információkat is napvilágra hoztak, ami különösen súlyossá teszi az alperesi jogsértést”. Arról már nem is beszélve, hogy van egy negyedik gyermekem is, aki felnőve szintén ezeket olvashatja majd, minthogy az elmúlt 5 évben bárki, aki feltévedt ezeknek a szennylapoknak valamelyikére.”

A bírósági ítélet, mely Juhásznak adott igazat – több mint száz cikk esetében – azt jelenti, hogy a cikkek írói a volt politikus jogaiba gázoltak; szerinte ezek alapján az is kijelenthető, hogy ezek az aljadék propagandisták a gyerekek életét sem kímélik. Ha számolsz, kijön, hogy 416 rendbeli jogsértést követtek el gyerekek sérelmére ezek az emberek. Akik vállalják a munkát, hogy ilyeneket írjanak pénzért.

Azonban csak a munkát vállalják, a nevüket nem, mert nem csak gerinctelenek és hitványok, de gyávák is”

– fogalmazott Juhász Péter.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!