Videóval: Jakab Péter kiosztotta az őt házasságtöréssel vádoló Orbán-riportert

Új szintre süllyedt hétfő reggel a kormánymédia, amikor egy lejáratócikkben házasságtöréssel vádolták meg a Jobbik elnökét. A Bors fotókkal és egy (vélhetően titkosszolgálati eszközökkel készített) videóval próbálta bizonygatni, hogy az, hogy Jakab bement, majd kijött egy lakásból egy nővel, azt bizonyítja, hogy megcsalta a feleségét, sőt, a háta mögött “élettársi kapcsolatot” folytat vele. A nőről azt a látszatot próbálták kelteni, mintha egy ismeretlenről lenne szó, holott Jakab kabinetfőnökéről, Molnár Enikőről van szó, akit a sajtó munkatársai évek óta ismernek.

Jakab délután megosztott egy videót a Facebook-oldalán, melyben a Bors egyik munkatársa kamerával a kezében várta ugyanannál az ingatlannál, melyben az állítólagos házasságtörés történt. Jakab a riporternek kifejtette: az ingatlant munkacélokra használják a Jobbikban, most épp a választmányi elnökével tartottak megbeszélést. Azt is elmondta, számított rá, hogy minden idők legmocskosabb kampányára kell készülnie,

de az, hogy már a családját is belerángatták ebbe, és borsodi otthonuknál riporterek zaklatják a feleségét, egy egészen új szintnek számít.

Videón Jakab találkozása az orbánista riporterrel:

Bővebben itt írtunk az ügy részleteiről:

Elérte az alját a kormánymédia: már azzal vádolják Jakabot, hogy csalja a feleségét

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!