Elérte az alját a kormánymédia: már azzal vádolják Jakabot, hogy csalja a feleségét

Tovább folytatja Jakab Péter elleni lejáratóhadjáratát a kormánymédia: az utóbbi hetekben azzal vádolták meg, hogy jogellenesen adja ki azt a budapesti ingatlanját, amit az Országgyűlés Hivatala bérel neki, valamint azzal, hogy családtagjain keresztül ingatlanbirodalmat építget Kelenföldön. A vádak lejárató jellegét mutatja, hogy a szóban forgó ingatlanok három hitellel megterhelt panellakás, amiből kettőt évtizedekkel ezelőtt vásárolt Jakab családja, amikor a politikus még tanárként dolgozott. A vádak kapcsán Jakab jelezte, hogy perelni fog.

Hétfőn újabb lejáratósgyanús cikkel jelentkezett a kormányközeli Bors: azzal vádolták meg Jakabot, hogy

egy ismeretlen nővel csalja a feleségét.

A lap fotókat és (feltehetően titkosszolgálati módszerekkel készített) videókat is közölt arról, ahogy Jakab és az “ismeretlen hölgy” (aki nem mellesleg: Jakab kabinetfőnöke, de ezt a kormánylap valamiért elfelejtette megemlíteni) egyszerre távoznak egy házból, amiből azonnal arra a következtetésre jutottak, hogy

a Jobbik elnöke hosszú hónapok óta eltitkolt élettársi viszonyban él Budapesten egy, feleségénél sokkal fiatalabb nővel, és ezzel nemcsak családját, a feleségét, de pártját is kínos helyzetbe hozta.

A Blikk hétfőn kora reggel utolérte Jakabot, aki épp egy rádiós interjúra készült. A politikus azzal reagált, még nem olvasta az ominózus cikket, de ígéretet tett rá, hogy hamarosan írásban válaszol a kérdéseikre.

A cikk kapcsán csak annyit mondott:

Van fantáziájuk.

Később egy Facebook-posztban reagált a vádakra. Azt írta:

Ma leírják, hogy élettársam van, mert együtt jövök ki meg be egy lakásból egy nővel. A hölgy a kabinetfőnököm, akivel baráti a viszonyom, hisz 2016 óta együtt dolgozunk, a lakásban pedig nem azt csináljuk, amit Borkai, hanem azt, amit a feladataim megkívánnak. Dolgozunk, emberekkel találkozunk, megbeszéléseket folytatunk akár olyanokkal is, akik tartva a rezsimtől, nem szívesen találkoznak velem nyilvános helyen. Hiába, ilyen országban élünk. Ahol az emberek nem mernek politikussal nyilvánosan találkozni, mert attól tartanak, hogy megfigyelik őket

– fogalmazott Jakab, hozzátéve: természetesen az újabb rágalmakkal kapcsolatban is perelni fog.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!