Nagyot villantott Várkonyi Andrea a TV2 stúdiójában: egyből beindultak a találgatások

Forrás: TV2 / Mokka

Eljegyzési gyűrűjét villanthatta meg Várkonyi Andrea, a TV2 korábbi műsorvezetője a csatorna Mokka című reggeli műsorában – értesült a Blikk.

A lap információi szerint egy “üzletember” nemrégiben kérte meg a tévés kezét, aki igent mondott a lánykérésre.

Várkonyi kedden szerepelt a TV2 Mokka című műsorában, ahol a Blikk szerint

“bomba formában volt, le sem tagadhatta volna, hogy élete egyik legfelhőtlenebb időszakát éli”.

De nemcsak boldogságát villantotta meg Várkonyi a stúdióban, hanem egy valódi ékszerkölteményt is, egy gyűrűt az ujján, ami a Blikk szerint az eljegyzési gyűrűje lehetett.

Az ékszerről a lapnak egy szakértő úgy nyilatkozott: egyedi darab, egy igazi klasszikus fazon, mesés eljegyzési ajándék.

„Amennyiben a csepp alakú kő és a körülötte lévő kisebb kövek mind igazi gyémántok, úgy akár 20 millió forintot is érhet a gyűrű. Míg ha nem egy drágakő díszeleg a középen, az apró gyémántok miatt akkor is milliós összeget kérhettek el érte a készítők”

– fogalmazott a szakértő a lapnak.

varkonyi2
Várkonyi az eljegyzési gyűrűjét viselhette? Forrás: TV2 / Mokka

Ismeretes: az utóbbi időben a sajtóban többen is azt találgatták, hogy Várkonyi titokzatos lánykérője Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdos lehet. Hogy ez valóban így van-e, biztosra nem tudni, egy azonban biztos, Várkonyi nemrég egy olyan budapesti villába jegyezte be az új médiacégét, amely többek között Mészároshoz köthető.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!