Van kapcsolat Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc között! Itt a bizonyíték!

0111 Mészáros Várkonyi
Forrás: Népszava - Tények/Facebook

Régóta suttognak arról, vajon milyen kapcsolat lehet a nemrég elvált Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea között. Ezekről a találgatásokról mi is írtunk, most viszont olyasmi derült ki, amit hivatalos dokumentumok bizonyítanak!

Várkonyi Andrea egy olyan budapesti villába jegyezte be az új médiacégét, amely többek között Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdoshoz köthető. A Népszava értesülése szerint a televíziós műsorvezető eredetileg egy érdi címre jegyeztette be a tavaly szeptemberben alapított Whitedog Media Kft.-t, nagyjából azzal egyidőben, hogy Mészáros Lőrinc elvált. A cég decemberben költözött az Andrássy út 105. szám alatti villába.

Várkonyi Andrea cégének székhelye egy Mészáros Lőrinchez köthető vállalkozás tulajdona.

A villát a Népszava szerint eredetileg a kogartos milliárdos Kovács Gábor egyik érdekeltsége szerezte meg az állami Magyar Fejlesztési Banktól 2006-ban, majd az épület 2014-ben a takarékszövetkezeti integrációval megbízott Spéder Zoltánhoz került.

0111 Várkonyi Cégének Helyszíne
Ebben a Mészáros Lőrinchez köthető villában működik Várkonyi Andrea cége – Fotó: Népszava

Miután ő Orbánnál kegyvesztetté vált, a palota egy időre a miniszterelnök veje, Tiborcz István és a kormányfő barátja, Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Appeninn nevű ingatlankezelő társasághoz került. Időközben Tiborcz és Mészáros is kiszállt az Appeninnből, az ingatlan mégis Mészáros közelében maradt a tulajdonjogot megszerző A105 Realty Project Kft-nek köszönhetően.

Amikor a Népszava az új cég helyszínével kapcsolatban érdeklődött,

Várkonyi Andrea nem volt hajlandó részleteket elárulni arról, miért éppen egy Mészáros Lőrinchez köthető villában működik a cége.

A volt televíziós műsorvezető mindössze annyit mondott, hogy a Whitedog Media Kft. piaci alapon bérli a székhelyéül szolgáló Andrássy úti irodát.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!