Döbbenetes pletykákat terjesztenek Mészáros Lőrincről

Mészáros

Mint ismert: december végén a Maldív-szigeteken ünnepelte az újévet a NER kedvenc magánrepülőgépe.

A 24.hu értesülései szerint a gép december 26-án indult útnak a ferihegyi Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről, és az Indiai-óceán felett tűnt el a radarok képét nyilvánosan elérhetővé tévő adatbázisokból. A lap szerint a magángép a Maldív-szigetek legdélibb tagján, a Gan-sziget egykori brit katonai légibázisa helyén kialakított nemzetközi reptéren landolt, ott töltötte a szilvesztert, majd január 3-án ugyanonnan indult hazafelé.

Hogy pontosan kik lehettek a gép fedélzetén, biztosat nem lehet tudni.

Találgatni persze lehet, a lap meg is jegyezte, hogy a gépet általában a Mészáros-család szokta használni, tavaly februárban például ennek a gépnek a fedélzetén utazott az üzletember a családjával a Maldív-szigetekre. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy most is ők utaztak volna (és hogy ráadásul ugyanoda tették volna), az egybeesések miatt mindenesetre elképzelhető.

Talán emiatt is van, hogy egyes portálok elkezdték összefüggésbe hozni Mészáros Lőrincet a mostani kiruccanással. A Fullánk.hu nevű bulvárlap arról ír (amit aztán több másik portál, köztük a Civilhetes is átvett), hogy információik szerint a gépen ezúttal is Mészáros utazott, ráadásul nem egyedül, hanem

Várkonyi Andrea, a TV2 műsorvezetőjének társaságában.

Hogy ez valóban így volt-e, az kétséges, az pedig konkrétan álhír-gyanúsnak tűnik, hogy a lap szerint Várkonyi nem elég, hogy együtt utazott a felcsúti milliárdossal, de együtt is van vele, sőt gyereket vár tőle.

Ez már csak azért is nehezen elképzelhető, mert Várkonyi néhány napja a Borsnak azt nyilatkozta:

“46 évesen el sem tudná képzelni, hogy elölről kezdje a kisbabázást”.

Hogy a lap akkor vajon honnan szedhette az információit, jó kérdés, ahogy az is, hogyha annyira biztosak voltak az értesülésben, miért nem kérdezték meg róla Várkonyi Andreát vagy Mészáros Lőrincet.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!