Nyomdafestéket nem tűrő szavakkal védte be Orbán fiát a fideszes politikus

Budai2
Forrás: hvg.hu

“Fekete-Győrnek és társainak azt javaslom, hogy jó lenne ha egy kicsit kussolnának, és amihez nem értenek, abban befognák a szájukat!”

– így kommentálta Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője Facebook-oldalán, hogy Fekete-Győr András, a Momentum elnöke nyíltan kritizálta, hogy Orbán Viktor miniszterelnök fia, Orbán Gáspár tanulhatott a világ egyik legjobb katonai elitakadémiáján a Honvédelmi Minisztérium ösztöndíjából.

Budai szombati posztjában hosszasan fejtegette, hogy mit gondol a katona életről és hivatásról. Egyben megkérdőjelezte, hogy vajon a Momentum politikusai is tudják-e, mi a hivatás tudat és a hazaszeretet.

“Nagy tételben fogadok bárkivel és bármiben, hogy FEGYőR Bandi nem csinálná végig azt a három hetes katonai alapkiképzést, amit jómagam és sok ezer katona végigcsinált!”

– fogalmazott, hozzátéve: mivel katona családból származik, ő tudja, mit jelent az egyenruha, a katona hivatás tudat. Erre példa szerinte, hogy ő ismeri a “Százados úr sej haj, ha felül a lovára” kezdetű katona nótát.

“Nagy pofa van, és azonkívül semmi nincs a Fekete-Győrnél és testnevelésből felmentett Momentumos párttársainál”

– írta a képviselő.

Budai teljes bejegyzése itt tekinthető meg:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!