Az MSZP brutálisan beleszállt Kövér Lászlóba: „csak a tökmagjankó senkiháziaknak kell félniük!”

Brutális választ kapott a háborút vizionáló Kövér László. A házelnöknek az MSZP-s Harangozó Tamás olvasott be úgy, ahogy még eddig nem sokan.

Kövér László nyilatkozatában – amiről mi is írtunk – valójában azt vetíti előre, hogy ha nem a Fidesz nyer, akkor az szerinte csak csalás lehet, és felhatalmazza ezzel a híveiket bármire, ami a Fideszt hatalomban tarthatja. Hiszen “háborúban” minden eszköz megengedett… Erre reagált most a Facebookon egy videóban Harangozó Tamás, aki szerint

„Kövér László nyilatkozata egy a hatalma elvesztésétől rettegő, megtört ember szavai.”

Az MSZP frakcióvezetője szerint a házelnök nyilatkozata akár háborús uszítás minősített esete is lehetne, hiszen szövetségeseink, az Egyesült Államok, és otthonunk, az Európai Unió ellen tette, de Harangozó szerint nem kell félnie senkinek:

„ez a háború csak Kövér László fejében zajlik.”

Az ellenzéki politikus figyelmeztetett: ha a Fidesz más nemzeteket sérteget, azok nem fognak mindent és mindig szó nélkül tűrni.

„De a legrosszabb esetben sem kell mástól tartaniuk, csak hogy kimondják és bemutatják az igazságot: hogy Magyarország, a hazánk, egy velejéig romlott, korrupt elit csapdájában vergődik.

Ettől pedig csak a tökmagjankó senkiháziaknak van félnivalójuk.”

Harangozó úgy véli: Kövér László téved, ha a Fidesz hatalmát az Európai Uniótól vagy az Egyesült Államoktól félti. Félnivalója ugyanis a magyar emberektől, a magyar választóktól lehet – és van is. Hiszen egyre többen látják, hogy a háborúskodásuk és a gyűlöletkeltésük valódi oka a tehetetlen és végtelenül korrupt kormányzásuk, mivel saját családi és baráti köreiken túl senki mással nem törődnek.

Az MSZP politikusa szerint

„egy nagyon fontos coming outja volt Kövér Lászlónak ebben az interjúban.”

Amikor ugyanis a vírusjárványról és az azt követő gazdasági válsággról beszélt, akkor nyíltan kimondta: „Nem jut eszünkbe semmi, hogy mi a fenét lehetne csinálni ebben a helyzetben.” Harangozó meg is jegyezte: „Látjuk László és látja ezt tízmillió magyar is.”

Harangozó Tamás végül azzal zárta szavait: fontos, hogy „minden tisztességes magyar ember tegyen meg mindent, hogy hazánkat kiszabadíthassuk a Fidesz fogságából és egy boldog, békés, igazságos országot építhessünk az utánuk hagyott romokon.”

Harangozó Tamás üzenetét az alábbi videóban lehet megnézni:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!