Vállalhatatlan uszításba kezdett Kövér – túl messzire ment a várható vereség megmagyarázásában

Kövér László oldala / Facebook

Látszódik, hogy a Fidesz egyelőre nem tud mit kezdeni azzal, hogy nyár óta folyamatosan apad a szavazótábora, és már nincs olyan közvéleménykutató, aki nem mérne legalább 4 százalékos előnyt a közös ellenzéki listának. Ilyenkor persze egy politikus megpróbálja mozgósítani a saját szavazóit, de ebben most Kövér László túl messzire ment.

A házelnök a Hír TV Bayer Show című műsorában kezdte el előre magyarázni a Fidesz 2022-es vereségét, és közben sikerült “felnőnie” Donald Trumphoz, bár valljuk be őszintén, eddig is ugyanazt a a színvonalat hozták. „Arra kell felkészülni, hogy Brüsszelből és a tengerentúlról óriási erők fognak megmozdulni a következő másfél évben, hogy

a magyar választások eredményét kívülről, illegitim módon manipulálva a nekik megfelelő irányba vigyék”

– adta elő a legújabb Fidesz kommunikációs vonalat Kövér, megágyazva annak a narratívának, hogy ha veszít a Fidesz, akkor azt bizony a külföldi hatalmak intézték el. Eszébe sem jut, hogy a hibás járványkezelésben elhunytak ezrei, a százmilliárdos Fidesz-közeli gazdagodások, a luxusjachtozások és helikopterezések is

a végét jelenthetik a kurvák, drogok és szexpartik “kereszténydemokrata” kormányának.

„Látjuk, hogy ez egy háború, nehogy valaki félreértse, itt már nem demokratikus küzdelemről van szó és nem tisztességes választásokról. És nem abban az értelemben, ahogy ők azt kétségbe vonták, hanem abban az értelemben, ahogy azt Amerikában lehetett látni, ha ott megtörténhetett mindaz, ami megtörtént és azt hagyjuk, hogy erre az ilyen-olyan bíróságok milyen választ adtak, mert attól a tények azok tények, a jog pedig egy másik dimenziója az életünknek, ha azt látjuk, hogy ott lehetséges volt, akkor ne legyenek illúzióink, hogy ez itt is lehetséges lesz” – evez nagyon veszélyes vizekre Kövér.

Kövér előrevetíti az elkövetkező választás érvénytelenségét, felhatalmazva ezzel a híveiket, bármire, ami a Fidesz hatalmát megtarthatja. Hiszen “háborúban” minden eszköz megengedett, az igazságszolgáltatás pedig, az “ilyen-olyan bíróságok” pedig maradjanak csak csendben.

Kövérnek nem ez az első vállalhatatlan kijelentése, kitagadta ő már az ellenzéket a nemzetből, a mostani kijelentése pedig a polgárháborús uszítás határát súrolja. Ne legyenek kétségeink, Kövér megmutatta, milyen lesz a következő másfél évünk.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!