Durvul a helyzet a Fidesznél – karanténban a fél vezérkar

Forrás: Orbán Viktor - Facebook

Tegnap írtunk róla, hogy Gulyás Gergely miniszter és Orbán Balázs miniszterhelyettes hatósági házikaranténba került, mert kapcsolatuk volt egy igazoltan koronavírusos személlyel. Mári akiderült, hogy ez a személy is a Fidesz vezetőihez tartozik, Hollik István a Fidesz kommunikációs igazgatójának lett pozitív a koronavírus tesztje.

A dominók sorra dőlnek a kormányban, mára már  Varga Judit igazságügyi miniszter is házikaranténba került, de Kovács Zoltán és Dömötör Csaba államtitkárok, valamint Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője is otthoni karanténban tartózkodnak.

Szerencséje van Varga Judit igazságügyi miniszternek, aki bejelentette, hogy a karantén ideje alatt otthonról dolgozik, mert ezt nem tehetné meg, ha Szijjártó Péter lenne a főnöke, aki a vírus tombolásakor sem engedte meg, hogy “szakszervezetesdit játszanak” a munkatársai, és mindenkinek be kellett járnia a minisztériumba.

De az a kérdés is felmerül, hogy vajon a karantén idejére kapnak-e fizetést vagy táppénzt a kormánytagok, mert nekünk, hétköznapi halandóknak az ugye nem jár…

Közben az is kiderült, hogy Solymár Károly Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium digitalizációért felelős helyettes államtitkára és szintén a minisztériumban dolgozó munkatársa egy nyár eleji törökországi nyaralás során megfertőződtek az új típusú koronavírussal, ám ezt eltitkolták a sajtóban.

RENDKÍVÜLI: Gulyás és Orbán házikaranténba került!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!