Újabb szexbotrány a Fidesz körül! A miniszter mélyen hallgat!

Régen égett akkorát fideszes politikus, mint Gulyás Gergely a legutóbbi kormányinfón. A Miniszterelnökséget vezető miniszter ugyanis Gothár Péter rendező szexuális zaklatási botrányával kapcsolatban hosszasan értekezett arról, hogy ami történt, az a balliberális oldal bűne, és az ilyen embereket a balliberális oldalnak ki kell vetnie magából. Majd amikor Gothár korábbi elismerései kerültek szóba, Gulyás kioktató stílusban még azt is hozzátette: „Úgy kell adni a díjat, hogy a díjazott arra ne váljon méltatlanná.” Ám a fideszes miniszter egyvalamit elfelejtett megemlíteni:

A Fidesz-kormány pont egy szexuális zaklatási botrányba keveredett szerzőpárost támogat!

Vagyis Orbánék a saját oldalukon elkövetett bűnökkel kapcsolatban egyáltalán nem olyan szigorúak, mint politikai ellenfeleik esetében!

No de mi is történt? A közismerten jobboldali Kárpáti Kamil költő-írót és feleségét, Lőkös Margitot két évvel ezelőtt több egykori tanítványuk is szexuális zaklatással vádolta. Ebből akkora botrány lett, hogy a Kárpáti Kamil által 1992-ben alapított Gérecz Attila-díjat több egykori díjazott vissza is adta. Az ügy súlyát jelzi, hogy még Magyar Írószövetség elnöke, Szentmártoni János is az áldozatok mellett állt ki. Ám botrány ide vagy oda,

a Fidesz egy szóval sem mondta a jobboldali szexbotrány főszereplőiről, hogy méltatlanná váltak, sőt: még állami támogatást is adott nekik!

Ugyanis a botrány után alig egy évvel, idén februárban Kárpáti Kamil és felesége 600 ezer forint támogatást kapott a Nemzeti Kulturális Alap Könyvkiadás Kollégiumától Balatoni kikötő és őspark – Fotók és versek munkacímű könyvükre.

A helyzet tehát úgy áll, hogy Fidesz-kormány egy szót sem szól, ha a saját embereik követnek el bűnt, sőt, még állami pénzt is ad nekik, de ha ellenzéki oldalon látnak hasonlót, azonnal őrjöngő mocskolódásba kezdenek.

Ez a fideszes kétszínűség az, amiből egyre inkább elegük van az embereknek. Ezért ég most nagyot Gulyás Gergely.

Mert a bűnt mindenképp el kell ítélni, bárki is legyen az elkövető. És egyre többen vannak, akik egy ilyen normális országban szeretnének élni.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!