Megtörni látszik a Fidesz – Rendkívüli sikert ért el az ellenzék az MSZP-s politikusnak köszönhetően!

Harangozó Tamás (kép forrása: 24.hu)

Az elmúlt 14 évben csak elvétve lehetett látni arra példát, hogy a fideszes parlamenti többség ellenzéki javaslatokat engedett volna át, most azonban a Honvédelmi és Rendészeti Bizottság elfogadta Harangozó Tamás javaslatát.

Múlthét csütörtökön javasolta azt az ellenzéki politikus, hogy a Bizottság hallgassa meg a Honvédelmi Minisztérium és a Belügyminisztérium illetékes munkatársait a csádi misszióról, és arról, hogy kínai rendőrök is járőrözhetnek majd Magyarországon.

Mivel a fideszes többség nem tiltakozott Harangozó javaslatai ellen, így mindkét ügyben várhatóan áprilisban tartanak meghallgatást

– írja a Telex, mely hozzáteszi, hogy nem ez az egyetlen siker, amit az MSZP politikusa elért.

Harangozó sérelmezte azt a kormányzati előterjesztést is, ami szerint a belügyminiszter saját hatáskörben kötelező továbbképzést írhatna elő a pedagógusoknak, amin ha nem vesznek részt, szankcionálhatóak lennének.
Az MSZP képviselője szerint, nem állt elegendő idő arra, hogy az előterjesztést átnézzék, ezzel pedig Kósa Lajos, a Honvédelmi és Rendészeti Bizottság elnöke is egyetértett, így az lekerült a napirendről.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!