Döbbenetes, kikkel akarja pótolni Orbán az elveszített félmillió szavazót – csöndesek és nagyon sokan vannak!

Hamarosan 750 ezer új híve lehet a Fidesznek!

Legalább félmillióval kevesebb szavazója van a Fidesz-KDNP-nek a kegyelmi botrány miatt, mint egy évvel korábban. Valószínűleg fájó veszteség ez kormánypártoknak, és fontos figyelmeztetés is egyben, mert Orbán Viktor azonnal udvarolni kezdett egy olyan 750 ezres választói rétegnek, amelyre eddig nem fordítottak sok figyelmet. Ugyanis most

Orbán Viktor áldott húsvétot kívánt minden horgásznak!

Csütörtökön reggel minden magyar horgász, akinek van e-mail-címe, a Magyar Narancs információi szerint a következő üzenetet kapta a Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) Országos Horgászszervezeti Szolgáltató Központ titkárságvezető-helyettesétől: „Tisztelt Horgásztársak! Mellékelem Orbán Viktor miniszterelnök úr húsvéti üdvözletét. Kérem, hogy továbbítsák ezen jókívánságot a tagjaik részére is.” Az elektronikus levél mellékletében a miniszterelnöki portréfotója volt, ezzel a felirattal: „Tisztelt Honfitársam! Áldott húsvétot! Orbán Viktor miniszterelnök”. Persze, felvetődhet a kérdés:

miért pont a horgászokat köszönti Orbán Húsvét alkalmából? Miért nem mondjuk a sajtkészítőket, a kőfaragókat, vagy a balett-táncosokat?

Pedig a válasz egyszerű: a MOHOSZ az ország legnagyobb civil szervezete mintegy 750 ezer taggal, az elmúlt hét évben duplájára nőtt a tagságuk, ráadásul a szervezet elnöke Szűcs Lajos, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője.

Ha tehát a Fidesz pótolni akarja az elveszített félmillió szavazót, a 750 ezer horgászok ideális célpont lehet számukra. A horgászok ugyanis köztudottan nyugodt, csöndes emberek, és azon kívül, hogy hagyják békén őket, nincsenek is nagy igényeik. A megnyerésükhöz elég lehet annyi, hogy

a Fidesz kormány csökkenti a giliszta csali áfáját és támogatási pályázatot ír ki a pecabotok vásárlására.

Onnantól már csak arra kell vigyázni, hogy a köztársasági elnök egyetlen orvhorgásznak se adjon kegyelmet. Ha ezt sikerül összehozni, a Fidesz máris beemelheti a csónakjába a 750 ezer új támogatót.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!