Már Orbán Viktor van a célkeresztben – börtönbe követelte a kormányfőt a hatalmas tömeg!

A Hír Tv-ben elhangzott, hogy a kormánynak le kell mondania!

Már Orbán Viktor a célpontja Magyar Péternek. Ez derült ki azon a több mint tízezres tüntetésen, amit Magyar Péter egyetlen nap alatt szervezett, miután – ahogy azt mi is megírtuk – nyilvánosságra hozta azt a beszélgetést, melyben Varga Judit akkori igazságügyi miniszter arról beszél, hogy Schadl György állítólag Rogán Antal embere volt, és Rogánék kihúzták a nevüket az ügyészség nyomozati irataiból. Az ügyészség elé hirdetett demonstráción egyértelművé vált: Magyar Péter számára

már Orbán Viktor a célpont, a tömeg pedig börtönbe követelte a miniszterelnököt!

Miután hosszasan zúgott a „Börtönbe! Börtönbe!”, Magyar Péter elmondta: hatalmas morális és jogi válságban van az ország. „A kormány bizonyos emberei büntetlenül és szemrebbenés nélkül belenyúlhattak nyomozati anyagokba” – jelentette ki Varga Judit violt férje, majd hozzátette: ezek után az ügyészek nem tehetnek mást, mint tanúként meghallgatnak több kormánytagot, később pedig magát a miniszterelnököt is.  A tüntetésen a Hír Tv is ott volt, de a riporter sokáig meg sem tudott szólalni, olyan elsöprő erejű gyűlölet áradt a stáb felé. Végül sikerült interjút készíteniük, és

Magyar Péter élőben a Hír Tv-nek elmondta: olyan elemi erejű felháborodás van az országban, hogy a kormánynak le kell mondania. A történtekről a Népszava készített felvételt, nézzék:

 

Látható, hogy amikor Magyar Péter kimondta, hogy a kormánynak le kell mondania, a Hír Tv gyorsan megszakította az élőben adott interjút, amely közben a tömeg sokáig azt zúgta, hogy „mocskos Megafon”. A tüntetők ezután fáklyákkal átvonultak volna az Országház elé, de mivel a rendőrök nem engedték be őket a Kossuth térre, a demonstráció a Vértanúk terén folytatódott. Itt Magyar Péter több kérdést is feltett Orbán Viktornak címezve, majd így folytatta:  „Mi kell még ahhoz, hogy világossá váljon, felnyíljon minden magyar ember szeme, hogy maffia kormányoz Magyarországon?” Ezek után hozzátette:

„Arra hiába várunk, hogy maga Orbán ismeri be, hogyan került hárommilliárd közpénz a családjához!”

Varga Judit volt férje egy rövid nyilatkozatban azt is elárulta, hogy van még néhány hangfelvétele, de nem sok. Majd a demonstráció végén újabb, sokkal nagyobb tüntetésre hívta az embereket április 6-án délután 3 órától, amikor reményei szerint már több százezren lesznek.

 

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!