Több száz hektáron épül a NER-elit külön birodalma!

Elképesztő, hogy Magyarországon sikerült a NER-elit legbelsőbb körének kialakítania egy olyan különálló kis „birodalmat”, mely több száz hektárnyi területet foglal magába.

A Partizán járt utána, hogy kik pontosan a tulajdonosai azoknak a földterületeknek, melyek körbeölelik Orbán Győző hatvanpusztai majorságát, a válasz sokaknak nem fog nagy meglepetést okozni:

Hatvanpusztától az alcsútdobozi golfklubig minden föld az Orbán és Mészáros család tulajdonában van!

A csatorna kiemeli, hogy ez 2.774.360 négyzetméter egybefüggő földterületet jelent, vagyis 277 hektárt, ami nagyobb, mint Budapesten az V., a VI. vagy a VII. kerület.

A tulajdoni lapok szerint van itt földje a miniszterelnök apjának, Orbán Győzőnek, Mészáros Lőrincnek, Mészáros Lőrinc gyerekeinek, sőt, még Mészáros Lőrinc kiskorú unokáinak is.

81NWj3ybHj9tUyHQs xl
Forrás. YouTube.com / Partizán

A legnagyobb földbirtokos Mészáros Lőrinc a maga 106 hektárjával, őt követi a miniszterelnök apja, Orbán Győző 89 hektárral, majd Mészáros Lőrinc fia 49 hektárral. De a Mészáros család más tagjainak is vannak fölterületeik itt, a felcsúti gázszerelő lányának 9 hektárnyi, a kiskorú unoka 4 évesen kapott 22 hektárt, míg a másik 1 évesen 0,3 hektárt.

Itt található továbbá az a golfklub is, ami korábban az OTP elnökéhez, Csányi Sándorhoz tartozott, most azonban már Orbán Győzőé, illetve egy olyan cég üzemelteti, ami Mészáros Lőrinchez és Tiborcz Istvánhoz köthető – teszi hozzá a 444.hu cikke.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!