Novák félbeszakíthatta hivatalos útját – Elindult Magyarországra a Honvédség gépe!

Egyre fogy a levegő Novák Katalin körül, aki elnöki kegyelemben részesítette a bicskei gyermekotthon igazgatóhelyettesét.

Pártállástól függetlenül, mindenki elítéli a köztársasági elnököt, amiért az szabadon engedte azt a férfit, aki zsarolással kényszerítette a gyermekotthon több lakóját, hogy vonják vissza a pedofil igazgató ellen tett vallomásukat!

Novák Katalin a döntését nem tudta megindokolni, a kormány pedig elkezdett kihátrálni mögüle.

Szakértők szerint politikai öngyilkosság lenne Orbánék részéről, ha menteni próbálnák Novákot [aki korábban a kormány családokért felelős tárca nélküli minisztere volt, és akit Orbán javasolt az elnöki posztra, illetve a kormánypárti kétharmad választott meg], sőt, Varga Judit sincs biztonságban, aki ellenjegyezte a köztársasági elnök kegyelmét.
Így bár a kormány is érintett az ügyben, de Novák és Varga „beáldozásával” megpróbálhatják a választás előtt lemosni magukról az ügyet!

Novák egyébként a héten Katarba utazott, ahol a hivatalos tájékoztatás szerint vasárnapig maradt volna, most azonban a flightaware adatai szerint a Honvédség gépe szombat reggel elindult Magyarországra.
Azt még nem tudni, hogy Novák Katalin a gépen tartózkodik-e, azonban ha félbeszakította hivatalos útját, annak nyomós oka lehet, így még az sem kizárt, hogy a pedofil-ügy miatt rendelték haza, mivel számára már csak egyetlen lehetősége maradt:

le kell mondania!

A héten sorra távoztak Novák mellől a tanácsadói, Szörényi Levente még üzent is a köztársasági elnöknek, és arra kérte: „fontolja meg, hogy a kialakult helyzetben képes lehet-e még betölteni a nemzet egységét megtestesíteni hivatott pozíciót”!

Frissítés: A 444.hu közlése szerint, fél kettő körül három fekete autó érkezett a Sándor-palotához, hivatalosan azonban még nem erősítették meg, hogy Novák Katalin rajta volt-e a Dohából érkező honvédségi gépen, és, hogy őt szállították-e az autók a köztársasági elnök rezidenciájába.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!