Pánikolhat Orbán veje – Titkolni próbált dokumentumokat kell kiadniuk!

Mint arról korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk, a magyar állam adófizetői pénzből mentette ki Tiborcz István „üzlettársát” a bajból, 244 milliárd forintért vették át a Bosnyák téren ásott hatalmas gödröt!

Az enyhén szólva is megkérdőjelezhető vásárlás dokumentumainak kiadását a Nemzeti Vagyonkezelő megpróbálta megakadályozni, arra hivatkozva, hogy

a szerződés nyilvánosságra hozatala veszélyeztetné a nemzetbiztonságot!

Az üggyel Hadházy Ákos és a Transparency International Magyarország a Fővárosi Törvényszékhez fordult, amely mostani ítélete szerint a Vagyonkezelőnek ki kell adnia Tiborcz István üzlettársának gigantikus, 244 milliárd forint értékű szerződését!

Az ellenzéki politikus szerint ezzel az ügy még nem ért véget, ugyanis számít rá, hogy fellebbezni fog a Nemzeti Vagyonkezelő a bírósági döntéssel szemben, hogy azt a Kúria is megtárgyalja. Ezzel azonban valószínűleg csak az időt akarják húzni, ugyanis nem sok esély van rá, hogy megváltoztassák az ítéletet.

„Azt elhiszem, hogy a kormány titkolni akarta a dolgot hiszen az egész tranzakció hatalmas botrány” – írja bejegyzésében a politikus, aki szerint előbb lakásokat, majd irodákat tervezett építeni Tiborcz üzlettársa, majd mikor rájöttek, hogy hatalmas bukta az egész beruházás, a kiásott gödröt és a terveket 244 milliárdért átpasszolták az államnak.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!