Eltörték a karját a rendőrök Habony unokaöccsének, de még így is örülhet!

Lehetne mást is vizsgálni!

Botrányosan viselkedett az a férfi, akit vasárnap nem sokkal 0 óra kidobtak a Sziget fesztiválról. A részeg illető ezután a rendezvény bejáratát biztosító rendőröket többször is megfenyegette a kormányközeli kapcsolataival és befolyásos rokonságával. Amikor a zsaruk igazoltatni akarták, a férfi ellenszegült, ezért megbilincselték és előállították. Eközben szándékosan megfeszítette a kezét, ami miatt eltört a karja. A Blikk információi szerint

a kötekedő férfi egy milliárdos vállalkozó, Szetlik Gergő, aki Habony Árpád unokaöccse.

A férfi úgy lett egy tihanyi luxushotel vezérigazgatója, hogy korábban nem volt ilyen gyakorlata. Ezt megelőzően testvérével a Gong rádió tulajdonosa volt, de ezt az érdekeltségüket három éve eladták Mészáros Lőrinc médiabirodalmának. Szetlik szállodájában rendszeresen szerveznek kormánypárti rendezvényeket, a családja pedig érdekes kapcsolatokat ápol:

amikor Portik Tamáson rajtaütöttek, a rendőrségi Szetlik Gergő édesanyja mellől vitte el!

A özvegy erről egy bírósági eljárásban, tanúként történő meghallgatása során azt vallotta, hogy Portik Tamással olyan magánéleti kapcsolata volt, ami csak társaságban zajlott.

A mostani eset kapcsán persze mindenki Habony Árpád rokonának hepciáskodását emlegeti, pedig nem ez, vagy az eltört kar a legnagyobb botrány.

Az igazi gyalázat az, hogy már Habony unokaöccse is milliárdos, és bár a családja alvilági személlyel barátkozott, élvezi a Fidesz-kormány támogatását!

A mostani kartörésnek Szetlik Gergő még akár örülhet is, hiszen egy normális országban nem csak a kötekedését vizsgálnák, hanem azt is, hogy honnan szerezte a milliárdjait. Ám mivel Magyarországon vagyunk, szurkolhatunk a rendőröknek, hogy ne legyen semmi bajuk amiatt, mert egy ilyen alakkal szemben intézkedtek.

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!