Lebuktatta a kormányt az ellenzéki politikus: “Ez a pofátlanság még a Holdról is látszik!”

Rendszeresen oszt meg leleplező bejegyzéseket Hadházy Ákos, azonban legfrissebb állítása még fideszes mércével mérve is kiemelkedő!

Az ellenzéki politikus a közösségi oldalán arról számolt be, hogy a kormány átveszi Tiborcz István “üzlettársától” a Bosnyák tér mögé épített félkész betonmonstrumot,

melyre az állam 244 milliárd forintot költ az adófizetők pénzéből!

Hadházy szerint ez az összeg nagyjából megegyezik azzal, ami elég lenne a pedagógusok éves béremelésére – amire a kormány szerint nincs pénz -, illetve ezzel párhuzamosan iskolaépítési projektek is a kukában végezték, mert Orbánék inkább a haveri kör megsegítésére költik az állami forrásokat.

Az április 6-án megkötött adásvételt természetesen nem verték nagydobra, csak véletlenül bukkantunk rá a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő szerződései közt – írja az ellenzéki politikus, aki hozzáteszi, hogy még a zuglói önkormányzatnak se szóltak az ügyletről, pedig az említett területre elővásárlási joga lenne a városházának.

Zugló egyébként sokszorosan rosszul jár ezzel az üzlettel: az állam nem fizet építményadót, és nagyon valószínű, hogy a NAV-ot költöztetik majd a kész épületbe, ami pedig iparűzési adót nem fog fizetni.

Hadházy szerint az egész adásvétel csak azért jöhetett létre, hogy kihúzzák a bajból Tiborcz üzlettársát, ugyanis az elszállt építőipari költségek, illetve a magas kamatok miatt valószínűleg nagy bajban vannak,

de szerencsére a magyar állam mindig segít a “királyi család” tagjainak, amire soha nem sajnálják az adófizetők pénzét!

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!