Bayer ezzel túl messzire ment – Kábszeres hülye gyerekeknek tartja a Sziget fesztivál látogatóit!

Forrás: HírTV - Bayer Show

Keményen beszólt Bayer Zsolt a sziget fesztivál látogatóinak, akik hangot mertek adni az Orbán-kormánnyal szembeni ellenérzésüknek.

Mint arról korábbi cikkünkben beszámoltunk, a Sziget Fesztivál utolsó napján fellépő Krúbi koncertje alatt berobbant a kormány iránti utálat, és a közönség skandálni kezdte, hogy

„mocskos fidesz!”.

Ez Bayer Zsoltot annyira mélyen érinthette, hogy nem bírta magában tartani magvas gondolatait, blogjában ment neki a Sziget Fesztiválra kilátogatóknak.

A kormánypárt mocskos szájú publicistája előbb Kötter Tamásnak ad igazat, miszerint a fesztiválozók csupán „a jól kitömött középosztály forradalmat játszó hülyegyerekei”, majd saját álláspontjával egészítette ki a megjegyzést:

„Végigbulizva a szigetet, a 40ezres napijeggyel a zsebükben, a 7000 forintos hamburgertől és az 1200 forintos fröccstől tele hassal, bódultan a ki tudja mennyibe kerülő kábítószerektől, többszázezres Iphoneokkal a kezükben, havi fizetésnyi Supreme cuccokban, fél millás Nike cipőben, szeméthegyeket hagyva maguk után, ordították, hogy : ” Diktatúra -Diktatúra, Dögöljön meg a Zorbán „.. Most kicsit pihennek a plastic forradalmárok, készülnek az őszi ” pedagógus” sztrájkra”.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!