Nem fogta vissza magát az ismert humorista, durván nekiment a „felcsúti fülzsírgolyó Pinokkiónak”!

Forrás: YouTube.com / Somogyi András

Új videóval jelentkezett Somogyi András, aki a hét legfontosabb eseményeit gyűjtötte össze és elemzi ki, az ő egyedi stílusában.

Az ismert és népszerű humorista először „az aksis Petit”, Szijjártó Pétert állította célkeresztbe, akit korábban kijelentette, hogy akkumulátorgyár nagyhatalom lesz az országból. Ennek apropóján szinte minden héten jelentenek be egy új akkumulátorgyártással kapcsolatos beruházást, legutóbb az 580 milliárdból Nyíregyházán épülő új kínai gyárat.

Somogyi kiemelte, hogy a gyárakat vendégmunkásokkal töltik fel, akiket olyan helyen szállásoltak el, mint például az agárdi sporthotel, melyet korábban a beteg, izomsorvadásos gyerekek használhattak.

Friss videójában a humorista Szijjártó után Novák Katalin „köztrágyasági” elnököt is kifigurázza, aki átúszta a Balatont és nyilatkozatában hülyét csinált magából. A Sándor-palota kis hableánya kijelentette, hogy Balaton átúszás csak itt van Magyarországon.

„Németh Szilárd és Győzike mellett, Kati is erősíti a Fidesz szellemi holdudvarát”

– jelentette ki Somogyi a videóban, melyből kiderül az is, hogy ki gratulált Nováknak a Balaton átúszásáért, ki a közpénzszopó lidérc, mit vett meg legutóbb Mészáros Lőrinc és mit mondott a hazug rádióban a felcsúti fülzsírgolyó Pinokkió, azaz Orbán Viktor.

A teljes videót itt nézhetik meg:

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!