Itt van Orbánék legújabb szánalmasan átlátszó lépése, melyet félelmükben tettek!

Novák

Az Egységes Diákfront által május 19-én tartott “Gyerekeket bántasz!” elnevezésű demonstrációját május 30-án egy újabb követi, azonban Orbánék látva, hogy kezd kicsúszni a kezükből az irányítás, szánalmas lépést tettek!

A jövő kedden 18 órára meghirdetett újabb demonstráció a “Ne írd alá Kati a bosszútörvényt!” elnevezést kapta, ugyanis most azért vonulnak utcára a tüntetők, hogy felhívják Novák Katalin figyelmét arra, hogy szerintük a státusztörvény nem tárgyalási alap, és hogy azt a köztársasági elnök ne írja alá.

A közösségi oldalon szerveződő tüntetést a Sándor Palota mellé szervezik, azonban a szervezők egy nem várt akadállyal találhatják szembe magukat:

már nem csak a Miniszterelnöki Kormányirodát zárták körbe kordonnal, hanem a Szent György téren is megjelentek a kerítések “Ásatási terület” címszóval.

[Az, hogy a terület elzárása pont a tüntetés előtt történt meg, nyilván csak a véletlen műve, de szerencsére Orbánéknak pont kapóra jött, mert így az esetleges tüntetéseket is meggátolják vele.]

347254178 202966146018285 1709423758780439478 n
Forrás: Facebook.com / Hadházy Ákos

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!