Üzent Gálvölgyi János: „nem éltem hiába”

Gálvölgyi János és lánya ezt a képet küldték a kórházból

Köszönetet mondott az alulfizetett orvosoknak, ápolóknak a színész, akit azóta már haza is engedtek.

Kórházba kerülése óta először üzent az érte aggódóknak Gálvölgyi János. A színész lánya, Gálvölgyi Dorka posztolta ki a Facebook oldalára, hogy elképesztően jól esik, de végre nem nekik kell írni és beszélni, hanem édesapja írta le, amit alább olvasható, és amit most mi is szó szerint idézünk. „Köszönöm mindenkinek, aki aggódott értem, köszönöm, hogy hittek a gyógyulásban,

köszönöm az orvosok és az ápolószemélyzet emberségét, szakmai tudását, melyet alulfizetni ugyan lehet, de igazán megbecsülni talán soha.

Köszönöm az értem mondott imákat, és köszönöm a most meglepően kis mértékű alpári üzeneteket. De ők is mi vagyunk. 55 év színpadon eltöltött idő most bebizonyította számomra,

ha ennyi embernek okoztam az életében talán pár percnyi örömöt, nem éltem hiába.

És remélem, hamarosan találkozunk! Gálvölgyi János”

Nem sokkal később már az is kiderült, hogy Gálvölgyi Jánost kiengedték a kórházból, már otthon van. Mindezt Hernádi Judittól tudta meg az RTL.hu. A színésznő Gálvölgyi kórházi ápolása során végig kapcsolatban volt a családdal, majd egyszer csak meglepő hívást kapott.

„János pedig legnagyobb meglepetésemre egyszer csak fölhívott és azt mondta, hogy otthon van”

– mesélte Hernádi Judit az RTL Híradójának, hozzátéve: a hangja alapján úgy tűnt, hogy Gálvölgyi János jól van, és a kedve is jó.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!